"Туга ми је да зовем Сузану…" Зорица Марковић клонула након вести о Саши Поповићу

Здравствено стање креативног директора Гранда, Саше Поповића и даље је под знаком питања, будући да се и даље не појављује на снимању нове сезоне музичког такмичења “Звезда Гранда”. 

Из Гранда најављују његов скорашњи повратак, међутим, блиска пријатељица Саше и његове супруге Сузане Јовановић, открила је медијима поједине детаље о његовом стању, а том приликом није крила своју забринутост. 

Како је рекла певачица Зорица Марковић, позвала је Сузану и понудила јој своју помоћ. 

Zorica Marković
Зорица Марковић / Извор: Тв Happy Printscreen

– Он је мој пријатељ и наравно да ме интересује како је. Чула сам се са Сузаном и она ми је рекла да је под терапијом и да се боре. Уз Божију помоћ, све ће бити како треба и сви се надају да ће Сале бити боље. То је све што знам – рекла је, па додала:

– Сузана и ја смо се чуле пре недељу дана и све то ми је болно. Нисам чула да је у болници, али ћу је позвати сада. Туга ми је да зовем, да ми исто каже, само терапија и да се боре. Не могу да очекујем ништа фасцинантно и набоље. Рекла сам им људски, шта год могу да помогнем, да ме позову – рекла је Зорица.

Suzana Jovanović, Saša Popović
Сузана Јовановић, Саша Поповић / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

HAOS NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Monstrum odbio da odgovori na ovo pitanje advokata: "Bila je ODMAZDA, ali ne bih o tome…" Sudija mu ODUZELA REČ

Svi događaji Od najnovijeg Od najnovijeg Hronološki 13:29 Obraćanje advokata Miloša Munića Advokat Miloš Munić …