ТРУДНА Миона – сада потврђено све, одлучила да се повуче

Једна од нових чланица групе “Ураганке” (Hurricane), Миона Срећковић недавно је обавестила менаџмент и колегинице да се повлачи из групе.

Домаћи портал је имао информацију да је разлог трудноћа, што се испоставило као тачно иако се млада певачица се није оглашавала, све до сад.

– Ћао свима, хтела сам да се изјасним поводом ваших питања. Као јавна личност, хтела сам да сакријем мој приватан зивот. Али се осећам дужна да вам објасним неке ствари, јер ме пратите од почетка моје каријере. И вероватно ћете бити ту и у наставку те исте и за то вам једно велико ХВАЛА!

Нисам хтела као и много певачица да прицам да имам неког поред себе, који ми пружа љубав и пажњу. Јер сам сматрала да је то моје право, да њега не експонирам у јавности.

Али сам имала ту срећу да упознам љубав свог живота са 19 година. Наравно, мало су околности биле отежане јер као што знате или не. Ја сам из Француске. И тамо смо се и упознали. Кад је стигла понуда од тима “Hurricane” да будем нова чланица он ме је подрзао и рекао да треба да пратим своје снове и да це ме он чекати колко год то било потребно. И наравно он је увек био моја највећа подршка и ако је био “скривен” од свих. И дан данас је. И то већ три године. Верили смо се 21. 09. 2023. године и прославили годишњицу те исте пре пар недеља.

Наравно каријера ми је увек била на првом месту, али ми је срце увек било 2000 км од Србије.

Онда долазимо до главне теме овога, она која вас вероватно највисе и занима. Можда це неко рећи да сам луда. Да сам много млада, да није још време за то. Али смо ми направили оно сто би свако пожелео кад је искрена љубав између две особе. Да направи малу везрзију себе. Што је по нама најлепша ствар која је могла да се деси.

Тако да, оно сто сте можда прочитали у медијама да сам трудна, јесте истина. Али сад су званично 3 месеца. И сад желимо да поделимо са вама ту прелепу вест.

Захвална сам Hurricane фамилији, који су били ту да ме подрже у мојој одлуци. Памтићу све лепе тренутке. Hurricane је било једно лепо искуство, пропутовале смо, упознале много вас, певале у много градова, смејале се и плакале…

Што се тице даљег у Hurricane групи. Наставице се све као до сада. Група наставља да живи. А за све нове информације це вам јављати њих две на Hurricane official чим буде било време.

Музика остаје део мене и нећу престати да се бавим њом. Али, да. У договору са мојим тимом, нећу више бити део групе. Да би могла да се посветим трудноћи и детету.

Хвала вам на свему – написала је Миона.

Подсетимо, група “Hurricane” пре две године представила је нове три чланице Миону Срећковић, Сару Коуроуму и Јовану Радић које су замениле Ивану Николић, Сању Вучић и Ксенију Кнежевић.

Убрзо затим, њих три избациле су прву песму “Пољупци у зору” која је за кратко време постала велики хит и све се чинило да ће Сара, Јована и Миона поновити успех, али дошло је Миониног повлачења управо због трудноће.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Srušena “NAJVEĆA MUŠKA JAZBINA” u Britaniji: Milioner završio u zatvoru, tužile ga komšije (FOTO, VIDEO)

Vesti Svet Srušena “najveća muška jazbina” u Velikoj Britaniji: Milioner u zatvoru, tužile ga komšije …