Тражи помоћ у вези малог Жељка – рођена сестра Миљане Кулић обратила се јавности са снимком Маријиног унука

Жељко Кулић, син Миљане Кулић и Ивана Маринковића, заузео је посебно место у срцима гледалаца ријалитија Задруга. Његов долазак на свет пратио је цео регион, с обзиром на то да је Миљанина трудноћа била једна од кључних тема у медијима и у самом ријалитију. Жељко је постао прва беба рођена индиректно у свету ријалитија, што је додатно појачало интересовање публике. Његов долазак на свет, а касније и одрастање, прати се са великом пажњом и љубављу. Један од најемотивнијих тренутака у историји ријалитија догодио се када је Иван Маринковић, у шестој сезони Задруге, први пут упознао свог сина. Тај дирљив сусрет изазвао је сузе код многих гледалаца и такмичара, те остао упамћен као један од најгледанијих момената у историји ријалитија на овом простору.

Оно што посебно радује публику јесте чињеница да је Жељко израстао у срећног, интелигентног и лепо васпитаног дечака. Његова бака Марија Кулић, заједно са Миљаниним сестрама Аном и Тијаном, преузела је кључну улогу у његовом одгајању, док су Миљана и Иван годинама посвећени својим учешћима у ријалитијима. Њихова посвећеност малом Жељку успела је да надокнади одсуство родитеља, а резултат је дечак који осваја публику својом ведрином и шармом. Гледаоцима је пуно срце када виде како се Жељко развија у дивног дечка, упркос специфичним околностима под којима расте.

Тијана је недавно објавила снимак на свом Инстаграму који је дирнуо срца њених пратилаца. Наиме, поделила је тренутак игре са Жељком, сином Миљане Кулић и Ивана Маринковића, који је одушевио публику. Сви су приметили колико је малишан већ порастао, што је изазвало лавину позитивних коментара.

На снимку, Жељко весело скакуће око своје тетке, покушавајући да је обори, док се Тијана смешка од ува до ува. Уз дозу хумора, додала је стикер са дугметом за позив у помоћ, што је насмејало све њене пратиоце. Све делује врло идилично, а очигледно је да се тетка и славни сестрић сјајно забављају заједно. 

Tijana Kulić i Željko
Тијана Кулић и Жељко / Извор: Инстаграм printscreen/ticakulic

Мајка га је поздравила

Миљана Кулић је недавно јавно поздравила свог сина и поручила му д аће видети свог тату за рођендан

-Имам потребу да поздравим мог сина Жељка, поздравим маму и кажем им да сам одлично. Поздрав за тату и моје сестре, као и мог несуђеног зета. Сину Жељку морам да поручим да ће његов тата Иван да га види, али за Нову годину. Не жели да га поздравља, јер ипак је то тешко за њега. Ето, видим да се овде буде јер одуговлачим излагање, али шта да радим – казала је Миљана.

Кренуо у предшколско

Жељко Кулић је недавно пошао у предшколско, а овај важан догађај бака Марија и дека Синиша, као и тетка Тијана су испратили на друштвеној мрежи Инстаграм.

На профилу поменуте мреже, који припаде Миљани Кулић објављене су фотографије маленог Жељка у школском дворишту, а на први школски час испратила га је читава породица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Kako sakriti „lajkove" na Instagramu od svojih pratilaca i zašto ljudi to masovno rade

Studije su pokazale da dobijanje „lajkova“ na platformama društvenih medija oslobađa dopamin u našem mozgu …