Тошетов последњи интервју пред велику трагедију: Певач предосетио зло које га чека, водитељка кроз сузе изустила "Чувај се"

Данас се навршава предугих седамнаест година од прераног одласка певача Тошета Проеског, који је трагично настрадао у саобраћајној несрећи на аутопуту код Нове Градишке у Хрватској.

Његова уметност, али пре свега његово племенито срце, оставили су неизбрисив траг међу колегама и пријатељима који и даље не могу да прихвате губитак овог великог македонског уметника. Све речи су недовољне да опишу празнину коју је оставио, али његово дело и сећање на њега живеће заувек кроз музику коју је створио и љубав коју је несебично давао.

Многи поштоваоци лика и дела Тошета Проеског сећају се певача са тугом и бескрајним поштовањем ка ономе што је током своје каријере створио. На једном ТикТок налогу појавио се последњи интервју који је Тоше дао тик пред велику трагедију која га је сачекала. 

Toše Proeski
Тоше Проески / Извор: Youtube Printscreen

Водитељка је упитала певача да ли жели да се мало склони и одмори од свега, али он је у свом стилу одговорио: 

– Желим, али не могу…Тражим опоравак од свакодневних интервјуа, шминкања, скидања шминке, паковања, свега ми је преко главе – казао је Тоше, не знајући да га само неколико сати након тога чека одлазак са овог света. 

– Каријера ти иде узлазном путањом, зар ти не смета то – гласило је следеће питање. 

– Смета ми. Желим да одем у шетњу, куповину, али не могу. Не могу изаћи у кафић на вечеру, а желим – говорио је Тоше са сетним погледом у очима. 

Toše Proeski
Тоше Проески / Извор: Youtube printscreen/BiljanaPG

На крају се Тоше захвалио што је био гост у осмој сезони “Вртелешке”, а онда је као да је предосетио да се више неће вратити са пута на који је требало да крене после емисије. 

– Чувај ми се много – изустила је водитељка.

– Желимо ти угодан пут до Загреба, надамо се да ћемо се видети изван професионалних оквира – рекао је водитељ. 

– С новим информацијама – одговорио је Тоше. 

Након неколико сати те информације су одјекнуле на свим телевизијама – “Погинула је највећа звезда са простора бивше Југославије, Тоше Проески”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Милици је сигурно тешко, али беба ће све излечити" Ева Рас раставила Терзу на комаде, а она се обратила Величковићевој

У новом издању емисије ”Питам за друга” водитељка Анастасија Буђић угостила је глумицу Еву Рас. …