Терзина породица не да на трудну Милицу – не желе и неће бранити Софију, жалосно што тежи пластици "Он је увек волео такве"

Полемика око чојства Борислава Терзића Терзе и даље не јењава. Месец дана након почетка “Елите 8” успео је да се закуне Милици Величковић на верност, а затим је јавно превари са цимерком Софијом Јанићијевић, и навуче гнев читаве нације и многобројне публике. 

У име неверства које је починио, Терзин брат Милош је током гостовања у емисији “Питам за друга” прокоментарисао физички изглед Борине бивше трудне веренице и садашње девојке, упоредивши их. 

Terza
Терза / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Искрено, очигледно да смо он и ја различити, иако смо од једног оца. Жалосно што свака девојка тежи пластици, некој корекцији, лепоту поништава и нешто што вреди на њој уништава са пластикама. Он је увек волео такве. Снимици који излазе су за мене глупост. Пре неки дан сам од другара добио исто питање, па сам дао и исти одговор. Снимак из 2017. године, не може да се пореди никако. Урадила је корекције, није била задовољна. Не браним је и нећу да је браним, ја бих пре изабрао Милицу, јер је и моја жена природна, а не ово. Милица ми је лепша, природнија, ово ми је вештачки. Каква је била Маја, Анели? Ја пратим њега и његове изјаве, он се ломи и не зна шта да прича – говорио је Милош.

На питање да ли мисли да се његов брат каје, и да ли му је сада глупо да прекине однос са Софијом Јанићијевић, када га је већ започео, његов рођени брат био је искрен. 

– Мислим да је свестан, данас је рекао да се каје. Он неће да пусти Софију, јер не зна шта се напољу дешава. Паметан је да схвати да је добио ногу. Он се каје сигурно, а кад буде видео дете видеће се права његова реакција – додао је Терзин брат.

Milica Veličković
Милица Величковић / Извор: АТА images/Antonio Ахел


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Erdogan: “Izraelski genocidni rat u Gazi je zajednička sramota za čovečanstvo”

Vesti Svet Erdogan: Izraelski genocidni rat u Gazi je zajednička sramota za čovečanstvo Blic 11. …