Терза неће смети да се радује кад му се роди дете: Ђедовић оштро осудио аферу Боре и Софије – шта ће кад му ћерка ово гледа

У току данашњег издања емисије РедАкција, водитељи Милица Красић, Сања Арсић и Горан Тодоровић угостили су бившег задругара Марка Ђедовиића.

Он је коментарисао однос Ане Ћурчић и Звездана Славнића који су се претходних дана, како је пренео власник “Хајп-а” Саша Мирковић, помирили. Међутим, дотакао се и актуелних односа у “Елити 8” па никако није могао да изостави Бору Терзића Терзу и Софију Јанићијевић. 

– Они не знају више шта причају, а то ће његова ћерка да гледа, они то не разумеју. Када се Милица породи, он неће смети да плаче због Софије. – рекао је Марко па је додао:

Bora Terzić
Бора Терзић / Извор: Србија Данас

– Мислим да се ништа не би променило када би се сусрели Милица и Терза, а њему је у глави да је Софија боља риба од Милице. Он је фасциниран Софијом, он све време говори како о њој нема шта да излази, како је она из добре породице, а шта ће његова породца да каже – рекао је Ђедовић. 

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Подсетимо, Терзину нову девојку, Софију Јањићијевић, учесници ријалитија “Елита 8” осудили су најстрашније због наводног хушкања Терзића у блаћењу Величковићеве.

Marko Đedović
Марко Ђедовић / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Poželeo sam dobrodošlicu novoj ambasadorki Kanade" Predsednik Vučić se sastao sa Mišel Kameron (FOTO)

Predsednik  Srbije se tim povodom oglasio na svom Instagram nalogu:   – Poželeo sam dobrodošlicu novoj …