Тања Савић оштро о Цеци – Пљуште прозивке колегинице на све стране, умешала и Карлеушу

Тања Савић, позната домаћа певачица, дала је искрено мишљење о дуетској песми “Мушкарчина,” коју изводе Светлана Цеца Ражнатовић и Михајло Веруовић Војаж.

Тања је прокоментарисала изјаву слушаоца који се пожалио што песму “Мушкарчина” нису снимили она, Корона и Римски.

Тања је на брутално искрен начин одговорила на водитељкино питање.

– Јеси ли чула песму? – упитала је Савићеву.

– Јесам. Не свиђа ми се, мајке ми. Ништа ми се не свиђа, искрено. Одговорићу као Карлеуша – не! Не иде ми, никако. Свашта бих ја на то додала, али не могу – шокирала је Тања у интервјуу за Радио С3.

Певачица Тања Савић признала је у каквим је односима са колегама из “Звезда Гранда”, прокоментарисала је и да нико од певача који су се такмичили са њом није желео да присуствује њеном концерту.

Њене колеге из прве поставе “Звезда Гранда” нису желеле да се одазову на позив и да присуствују концерту у Арени. Међу њима је и Славица Ћуктераш.

Tanja Savić
Тања Савић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Ја сам их звала, али се нису одазвали. Одазвао се једино Бане Мојићевић, тако да од њега очекујем да ће доћи, а вероватно ће и певати на мом концерту. А ови остали не, нису хтели да дођу – рекла је Тања, а потом признала разлог:

– Па нису хтели. Они су се изјаснили да… Мислим за Стевана, он се нешто изјаснио хоћу-нећу, откуд знам. Али није нешто толико потенцирао да ће да долази. Није ми јасно што. С тим што се не чујемо неко време, вероватно су се и они мало удаљили. Сви смо се ми удаљили, не дружимо се више и све је можда због тога. Али опет, моје је било да позовем, па сад они ако хоће – казала је за “Гранд”.

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024: Ovan primećuje da nešto nije u redu s partnerom, Ribe se osamljuju

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024: Ovan primećuje da nešto nije u redu s partnerom, …