ТАТА ЈОЈ ЈЕ БИО У МРТВАЧНИЦИ, а онда се испоставило да је ИПАК ЖИВ: Језива исповест Надице Адемов

Певачица је испричала да су њеног оца након тешког удеса прогласили мртвим.

Певачица Надица Адемов се изборила за своје место на естради, а увек је радо виђен гост на свим прославама. Ипак, није све било бајковито у њеном детињству. Како је испричала, тај период живота је за њу био изузетно тежак, много је радила, а имала је  и несугласице са родитељима.

Данас се на сву срећу све решило и певачица живи праву бајку. Једном приликом се присетила и тренутка када је њен отац једва преживео.

– Тата је имао велики удес, једва је остао жив. Нама је тај датум јако битан, иако му је прави рођендан 20. априла, више дајемо значаја том 18. априлу. Једва је жив остао, чак је проглашен и мртвим и био је у мртвачници. Али, колико знам из мамине приче, нека жена која је радила ту, чула је нешто и сазнало се да је тата, ипак, жив. После тога је био и у коми. Хвала драгом богу, све је добро, мада су тати остале неке последице – изјавила је Надица.

Nadica Ademov
Надица Адемов / Извор: Србија Данас

Претходно је испричала да са родитељима није говорила три месеца и то због избора партнера.

– Нису ме се одрекли, само су били љути на мој тадашњи избор партнера за који су данас са правом били, али тада је мозак био луд и дефинитивно ниси могао неке ствари да зауставиш него си само пустио, ето тако да иде – прецизирала је Надица, па додала:

– То је била младост лудост, то су ствари које би ја оставила иза. Три месеца нисмо причали и то је стварно био тежак период за мене – изјавила је Надица за “Hype” раније.

Nadica Ademov
Надица Адемов / Извор: АТА Images/Antonio Ахел


Izvor:Srbija Danas

Check Also

POSLEDNJA OBJAVA ŽENE SERGEJA TRIFUNOVIĆA PRE INCIDENTA Isidora pozirala u stanu, a nekoliko sati nakon toga glumac je prijavio za nasilje

Zabava Poslednja objava ene Sergeja Trifunovića: Isidora pozirala u otkopčanoj bluzi Milica Milojević Novinar rubrike …