Сутра је кључан дан – Гастоз коначно открио своје праве намере према Анђели, Ђуричићева се не нада овом обрту

Саговорник Дарка Танасијевића у Шиша бару је након Анђеле Ђуричић био и он – Ненад Маринковић Гастоз. Иако је ушао у Белу кућу као већ изграђено ријалити име, многи нису мислили да ће само он данима бити предмет разговора многих који се такмиче, али и публике. 

Он је водитељу открио како тече однос са Црногорком на почетку. 

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube принтсцрен/Задруга

– Смем да причам са Барби, Качавендом, Кети и Џорди и са Аном, са осталима не смем по Анђелином правилнику. Јуче је била хард, прави фаму око Ене. Ја сам њој рекао да је мени Ена занимљива као учесник, знамо се од напоље и од како је ушла озбиљна је тема, али нисам очекивао да ће то мени да се обије о главу иако ја нисам крив. Анђела трпује да ја Ену гледам другачије, али то није истина. Анђела и Ена ми нису на истом левелу – рекао је Гастоз па је додао:

– Ја њу нема разлога да браним јер се она сама брани, а сада ми је рекла да се смирим, сада ме Урош прозива за Ену, а она се истриповала, и ја сам схватио да не коментаришем, морам да пазим на реакције, Анђела ме гледа када Ена устане. Ја немам разлога да бежим од Ене, само све што радим радим због Анђеле.

Гастоз је потом открио шта је било код Анђеле у кревету:

– Желео сам да се грлимо, да се мазимо, фали ми то, фали те емоције, ти пољупци, а ја ћу полудети ако је не пољубим скоро. Сада ћу се смирити да се преселим код ње у кревет, а онда ћемо видети. скрено нормалан човек би одустао од свега, а мене нешто држи, искрено нисам знао да ће ми овако бити лепо, мени се она стварно свиђа, много ми је лепо и када ћутим са њом. – рекао је Гастоз.

Он је проговорио и о плановима са Анђелом:

– Сада треба да ме шиша, али видећемо шта ће бити и да ли ће бити, а ја се надам да ће бити, јер ми је јако лепо крај ње.

Anđela i Gastoz
Анђела и Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Детаљније погледајте на снимку испод:

 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Prelistavanje dnevnih novina za 21. oktobar 2024. godine

Informer U sutrašnjem Informeru pročitajte: Vučić: Srbija će očuvati slobodu Crne prognoze: Ubija nas bela …