Сукоб између Еве Рас и Весне се не стишава: "Хвала Богу па Венди није отпевала "Видовдан", сачувао нас је" – глумица није штедела речи

Познато је да глумица Ева Рас нема длаке на језику и да је увек директна у својим изјавама. Тако је било и овог пута када је поново прокоментарисала певачицу Весну Вукелић Венди и тиме распламсала сукоб који води већ дуже са њом.

– Не знам ниједну песму коју она изводи. Зорица Марковић би могла да отпева “Видовдан”, а Венди никада! Бог је подсетио да Венди не пева “Видовдан” и хвала му на томе – рекла је Ева у Јутарњем програму на телевизији Студио Б.

– Гордану Лазаревић уопште не волим, али песму “Видовдан” обожавам. Гордана је пева фантастично, а умешала је ријалити у то. Срећна сам да Весна Вукелић Венди не пева “Видовдан”, јер она ништа не може да отпева – рекла је Ева.

Eva Ras
Ева Рас / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Ни Венди није штедела познату глумицу, па је изјавила једном приликом: 

Vesna Vukelić Vendi
Весна Вукелић Венди / Извор: Србија Данас

– Ева Рас је болесна, али не од оне болести од које болује, она је душевно болесна. Ева Рас је психички болесна особа, особа без карактера. Ја то разумем јер она спада у ону категорију, Бог је рекао да се “не бацају бисери пред свиње”, то је управо то, “не бацај бисере пред Еву Рас” – завршила је Венди.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SNEŽANA ĐURIŠIĆ DOŠLA DA PEVA U ČAST MERIME I CUNETA PA SE DOTAKLA SVAĐE SA DEČKOM: "Nema tu nikakve senzacije, svaki par…"

U Centru za kulturu “Vlada Divljan” održava se koncert pod nazivom “Zvezde među zvezdama” u …