Стравичне речи упутиле једна другој – Јелена и Качавенда не бирају, помињале и болесне и упокојене (ВИДЕО)

Ћоми Бој је у раним јутарњим часовима напустио “Елиту 8” заувек, а на место вође ставио је ни мање, ни више него Јелену Илић, бившу Маринковић. 

Традиционална подела буџета понедељком почела је у миру, али, како је одмицала дискусија ствари су се отеле контроли. 

Jelena Marinković
Јелена Маринковић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Пејо, мислим да си добар момак, јесте ружно што си понизиио Ену, али она то и заслужује. То је њен проблем што она после тога има исти однос са тобом – рекла је Јелена.

– Наредна је Милена Качавенда, наравно мали буџет. То је једна уличарка и шљам, знамо на који начин и како троши новац. Када укуцате њено презиме на гуглу можете да видите киднаповање и много тога из њене прошлости. Ти си једна тужна жена у средовечним годинама која је тужна и искомплексирана. Она је после смрти мајке дошла у белом сакоу и играла на журци. Била си неко према коме је Марко Ђедовић био бруталан – рекла је Јелена.

– Што ти Марко не заврши приватну клинику? Волела би ти – рекла је Милена.

– Ти си беспослена, ти си клептоманка. Волим кад понижаваш људе, па после не смеш да одговориш. Волим кад обуче Диор, у фазону хвала ти бако што си ми хеклала. И даље ти остаје да дахћеш, не знам где су ови твоји из Јужне Америке што радиш едукације са њима. Рекла је да се повукла из медија јер жели да буде са породицом – рекла је Јелена.

– Ти си клошарка коју ми је мама откопавала два месеца, ку*во сазнала си да ти је мама болесна кад је изашла. С таквима као ти се руке не прљају – рекла је Милена.

– На сахрани мајке си гуглала о људима у ријалитију. У раним годинама си била права радодајка, надамо се да ћемо те након ове сезоне видети коначно на тој чувеној рампи. Напољу те и даље зову Миленко јер си мушко, требало је да вратиш паре Аци Булићу. Допада ми се твоја фотографија како си прикључена на апарате на руској клиници – рекла је Јелена.

Milena Kačavenda
Милена Качавенда / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Haos na ulicama u Beogradu: Kompletan kolaps saobraćaja na Gazeli, a pored toga zaobiđite i ove TAČKE

Beograđani su krenuli na posao, a kao i obično, gužve su se stvorile na najprometnijim …