Стигли су ДНК резултати – ево да ли је такмичар Елите пронашао изгубљеног оца: Сви у сузама

Ненад Ћубић Ћуба, тренутни учесник “Елите 8”, емотивно је поделио своју животну причу која је многе расплакала. Он је истакао како су он и његов старији брат Стефан усвојени од стране Љубе и Зорана, а да никада нису имали прилику да упознају своје биолошке родитеље. Током разговора, Ћуба је изразио жељу да сазна више о својим правим родитељима, говорећи о томе како жели да види људе који су га напустили.

Његова исповест наишла је на велику пажњу јавности, а убрзо након тога, јавио се потенцијални отац, Горан Павловић, који је подвргнут ДНК тесту како би се утврдило да ли је заиста биолошки повезан са Ненадом. Екипа портала Pink.rs обезбедила је ексклузивне информације о резултатима овог теста, што додатно компликује и уноси интриге у ову емотивну причу.

С тим у вези, ТВ Пинк-у се јавио потенцијални отац Ненада и Стефана, Горан Павловић, који је у ексклузивној исповести за Пинк телевизију изнео Ћубине и Стефанове фотографије из детињства, тврдећи да је он њихов биолошки отац. 

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Горан је одмах после ове емисије подвргнут ДНК тестирању, док је Ћуба своје узорке дао непосредно пред почетак емисије “Питања гледалаца”, те је тада расплакао нацију обративши се својој мајци, тј. жени која га је усвојила, што можете погледати у наставку:

Екипа портала Pink.rs ексклузивно доноси резултате ових ДНК анализа, а исход је онакав какав је, можда, Ћуба и желео! Како кажу резултати.

Горан Павловић је биолошки отац Ненада и Стефана Ћубића.

Ćubin otac
Ћубин отац / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

Брат не подржава

Подсетимо, Стефан, Ненадов брат, није подржао братовљевуи одлуку да да ДНК. 

– Видео сам то… Ја имам само мог брата и мајку. Нисам одушевљен причом оца, а и не интересује ме, мислим да је манипулатор – изјавио је Стефан.

Његов старији брат није сагласан са Ненадовом одлуком да открије ко му је биолошки отац.

– Мајки је тешко и не подржавам брата што то ради. Он је сад тамо погубљен и не зна ни он шта прича и шта ради, а биолошки отац је покушао да ступи са мном у контакт, али ја то не желим, нити бих то икад урадио, зато што имам своје родитеље који су ми живот дали и њима сам захвалан до краја живота, а њега не бих ни погледао – додао је Стефан Ћубић за Pink.rs.

Извор: Pink.rs – Никола Жугић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(VIDEO) “ZA NJIH NE ZNA NI KOMŠILUK” Ljuba Aličić raskrinkao kolege koji se prave da su zvezde: “Na njihovim nastupima nema ni 50 ljudi”

Zabava Ljuba Aličić raskrinkao kolege koji se prave da su zvezde: “Za njih ne zna …