Стигла и полиција – Јелена Карлеуша се хитно огласила због колапса у Црној Гори

Музичка звезда Јелена Карлеуша стигла је јутрос, 27. октобра, око 10 часова у Подгорицу, где је одмах изазвала пометњу већ на самом аеродрому.

Присутни су прилазили да се фотографишу и снимају с њом, што је она срдачно прихватила, показујући своје добро познато отворено држање према фановима.

 Овог пута, Карлеуша је посетила Црну Гору због специјалног догађаја – њеног вечерашњег наступа у Зети, у оквиру манифестације “Дан зетских колача и приганица”. 

Пред почетак концерта, у Подгорици је дошло до правог колапса; бројна возила су закрчили пут, стварајући огромну гужву. Полицијска возила су покушавала да осигурају пролаз, како би певачица могла на време да стигне на свој наступ.

Из аутомобила, Карлеуша се огласила снимком тренутног стања у Зети, где је једноставно описала ситуацију једном речју – „колапс“.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Инстаграм printscreen/karleusastar

Проговорила о Николи

О љубавном животу и новом партнеру решила је да више не говори јавно, а сада је објаснила и зашто:

– Мислим да жена као ја треба да прича о партнеру када заправо он буде био поред мене. Не у кадру у медијима, али у животу поред мене. Да буде неко ко ће стајати поред и испред мене, до тада, све док је иза у неком скривању, мислим да не треба било ко да се помиње – рекла је Јелена, а на питање у каквом је тачно односу са згодним кошаркашем са којим је повезују, истакла је:

– Ми се пратимо на Инстаграму, он је прелеп и диван момак, хајде да кажем да смо добри пријатељи, то је то што ћу сада рећи. Зашто не питате Николу? Нађите га па га питајте, то ће бити интересантно – рекла је Јелена кроз смех за Телеграф.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Нисам варала мужа

Јелена Карлеуша је гостовала у емисији македонског водитеља Стефана Лазарова, а том приликом одговорила је на његово директно питање да ли је преварила Душка Тошића.

– Нисам варала мужа, али јесам неке партнере. Вара само жена која је незадовољна – истакла је певачица, па додала:

– Жена тражи само две ствари у односу – љубав и поштовање. Без љубави се и може, али не и без поштовања.

Јелена је истакла да спасе свој брак, међутим, наглашава да је њен бивши супруг подлегао притиску медија.

– Учинила сам све да се наших 17 година, колико смо укупно били заједно, не баци и воду. Он је све чинио супротно. Душко је био тај који је желео да се растури наша породица. Није могао да се носи са притиском медија – искрена је била Карлеуша.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Američki vojni časopis proglasio rusku vojsku najboljom na svetu: Pogledajte na kojem mestu je Vojska Srbije

Prema pisanju časopisa, drugo mesto po vojnoj moći zauzima američka vojska, a treće izraelska. Ukrajinska …