Стигла БЕБА – Филип Цар је ово крио од јавности, а сада поносно објавио радосне вести

Филип Цар, бивша ријалити звезда која се прославила учешћем у “Задрузи,” иако већ више од две године ван ријалити формата, и даље успева да привуче велику пажњу јавности. Његово повлачење из ријалитија није значило и нестанак из јавног живота; напротив, Филип је током протекле године активно радио на друштвеним мрежама, посебно на ТикТоку, где је изградио нову заједницу пратилаца. Међутим, оно што највише задржава интерес публике није само његова online присутност већ и његов емотивни живот, који се одвија у средишту медијских прича и спекулација.

Највећи фокус медија ипак је његов буран однос с Александром Николић, која му је у међувремену родила ћерку Леону. Њихова веза, испуњена бројним успонима и падовима, коначно је завршена раскидом, али медији нису престали да прате њихов однос. Филип је, након разлаза, најавио судски процес, што је додатно подстакло спекулације. Александра није дуго остала сама – убрзо је јавно потврдила нову везу и поделила заједничке фотографије са својим новим партнером на друштвеним мрежама. Овај корак привукао је велику пажњу јавности, а многи су спекулисали да је Александрина објава пробудила осећај љубоморе код Филипа, што додатно доприноси динамичној атмосфери у којој се одвија њихов однос.

Иако Цар и Александра нису у најбољим односима, обома је најважнија добробит њихове ћерке Леоне. Управо због ње труде се да сарађују и пронађу заједнички језик. Тако је Александра, по свему судећи, посетила Цриквеницу, јер је Филип данас на Инстаграму поделио снимак с Леоном, откривши да напокон проводе време заједно.

Filip Car
Филип Цар / Извор: Инстаграм printscreen/filip_car_capo_ck

Филип Цар је био пресрећан када је Леона дошла на свет

Цар је дошао по своју мезимицу и тадашњу вереницу у породилиште у Београду. 

 Мало сам нервозан, чекам их да сиђу и да идемо кући. Једва чекам да их видим, сад ми мало више личи на мене, видећемо. Александра је добро поднела царски рез, сад иде кући на опоравак. Кроз неких месец дана се селимо у Цриквеницу, већ дуго времена је све океј међу нама, поготово сада кад је дошла беба. Александрина мајка Словенка није данас дошла, чека нас кући, није било потребе да данас долази, ту сам ја са пријатељима, пуно нас је овде је мало проблем за паркинг – рекао је Филип ексклузивно за Србију Данас када је Александра напушала породилиште.

Filip Car
Филип Цар / Извор: Србија Данас

Подржава Милицу

Алекс Николић је недавно путем Тиктока попричала са трудном Милицом Величковић 

– Причам оно што сам ја урадила. Ја сам сад у коректним односима са том особом и заиста му желим све најбоље, имамо дете. Ми као партнери нисмо могли да функционишемо, дете је најбитније у читавој причи. Мени је најгоре што ти то све гледаш. То ми је катастрофа – рекла је Александра.

– Ви сте били заједно кад си се ти породила. У том моменту – рекла је Милица. 

 Није то било баш тако – рекла је Алекс кроз осмех.

– Мене људи притискају: “Нека дође у болницу, немој да буде ово или оно”. Друже, не бих да га видим очима, а не да ми буде отац детета. С друге стране ми жао, поготово што је женско дете, да нема оца – рекла је Милица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(VIDEO) PRETI SABLJOM, PODMEĆE POŽAR, ZASTRAŠUJE DECU! Komšinica iz Novog Sada MESECIMA stanarima pravi PAKAO od života

Vesti Društvo Komšinica iz Novog Sada mesecima stanarima pravi pakaoa od života 26. oktobar 2024. …