"Ставићу паузу за Кристијанов и мој однос" Кристина донела одлуку – урадила му је исто оно што је он учинио својој првој супрузи

Кристијан Голубовић тренутно учествује у ријалити програму “Фарма” и тамо је један од најкоментраисованијих такмичара. Неке ријалити учеснице су “бациле око” на њега, а Кики Стар се поверила Јелени Голубовић да гаји симпатије према њему.

Његова изабраница Кристина Спалевић је недавно гостовала у једној емисији и том приликом је открила да је размишљала да стави тачку на њен однос са Голубовићем.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
Кристина Спалевић, Кристијан Голубовић / Извор: Фото: Youtube printscreen/AmiG Show

– Размишљам да ставим паузу на Кристијанов и мој однос. Не тачку, само зарез. Док је тамо. То значи да ја много од њега учим. Он кад је ишао у затвор, кад је био са својом првом женом, он је њу много волео… Међутим, кад је кренуо унутра, он је рекао – ја нећу да идем да размишљам да се нешто деси, да се нешто комплексирам, значи, ја сам рекао ми нисмо заједно, док не изађем напоље. И она је направила драму, знаш, како то мислиш, па ми се волимо… Али, они су то ставили на паузу. Е, тако ћу и ја да ставим на паузу – објаснила је Кристина приликом једног гостовања на Ред ТВ.

 

 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Kompjuterski virusi su prvo živo biće koje je stvorio čovek" Nikola Popević o jednoj od teza koje obrađuje dokumentarac "Nulti dan"

Svet je zbunio i šokirao izraelski napad na Hezbolah eksplozivnim pejdžerima i voki-tokijima. Dokumentarac “Nulti …