Срећа и радост у дому Луне и Марка – објавили срећне вести, стиже прегршт честитки са свих страна

Луна Ђогани, бивша учесница ријалитија и популарна инфлуенсерка и јутјуберка, још једном је обрадовала своје пратиоце емотивним тренуцима из породичног живота који је изградила са супругом Марком Миљковићем. 

На свом Инстаграм профилу поделила је прелепу фотографију својих ћеркица и открила да је и млађа ћеркица Лана започела ново поглавље – кренула је у вртић.

Luna Đogani, Marko Miljković
Луна Ђогани, Марко Миљковић / Извор: Фото: Србија Данас/Принтсцреен/ТВ Пинк

Поносна мама није крила узбуђење поводом овог важног догађаја, па је испод фотографије написала: „Драги моји, Лана је званично данас кренула на привикавање у наш вртић. Миа је била пресрећна што ће сека од сад ићи ујутру са њом у вртић, а Лана што неће више плакати за Миом кад оде.“

Ђоганијева је поделила и прве утиске о Ланином искуству у вртићу: „Лана је данас била сат времена и утисци су да јој је било презанимљиво, сутра иде на 2 сата и тако све док се не навикне.“ Додала је да је породица изузетно срећна због овог новог корака у Ланином животу, истичући како већ знају колико Миа воли вртић и колико ужива у њему.

Луна је закључила уз веселу поруку: „Доживели смо да нам обе ћеркице иду у вртић и нема шта него да се радујемо и Ланиној пустоловини у вртићу, јер знамо већ колико га Миа воли и колико ужива.“

Фанови су били одушевљени овом породичном причом, а Луни су упутили бројне поруке подршке и дивљења због начина на који дели радост са својим пратиоцима.

luna- đogani-marko-miljković
луна- ђогани-марко-миљковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Zašto konobari uvek prvo iznose hleb na sto: Nije slučajnost, nećete verovati koji je razlog "Da li je moguće da ovo stvarno rade"

Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko …