"СРБИЈА ЋЕ УВЕК БИТИ СНАЖАН ПАРТНЕР УАЕ, ЗБОГ ИСТИХ ВИЗИЈА КОЈЕ ДЕЛИМО" Вучић испратио шеика бин Заједа: Разговор са драгим пријатељем искрен и инспиративан!

– Током државничке каријере, имао сам безброј посета, састанака и разговора – добрих, тешких, изазовних, отворених и конструктивних и оних који то нису били. Најмање је било искрено пријатељских. И што су времена постајала тежа, то је и дипломатија постајала све тиша, а добрих разговора је било све мање – истакао је Вучић и додао:

– Разговор са пријатељем бин Заједом увек је искрен и инспиративан, не само због његове визионарске и филантропске личности, већ и због дубоког разумевања глобалних прилика које у доброј мери одређују животе свих нас.

– Са посебном пажњом сам слушао његове разборите увиде у актуелна геополитичка кретања и сагласио се да је свету данас потребна државничка мудрост, политичка храброст и дипломатска одважност, како би се структура глобалног поретка преобликовала на најбољи начин за генерације које долазе. У томе ће Србија увек бити снажан и поуздан партнер УАЕ, због истих вредности и визија које делимо.

– Срећан Вам пут, драги пријатељу и до поновног скорог виђења – поручио је Вучић.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Гледао овај филм па добио идеју за масакр! Дечак-убица из "Рибникара" открио ПРАВИ МОТИВ језивог злочина: "После тога сам почео да планирам"

Дечак-убица је на саслушању рекао и да је језив масакр почео да планира пошто је …