Спремна да јој се освети за све – Маја Маринковић дошла у студио, па жестоко извређала Анђелу Ђуричић:

Маја Маринковић је дошла у емисију “Питам аз друга” на телевизију “Ред” која се налази у оквиру “Пинк” телевизије и проговорила о Анђели Ђуричић. Она није имала превише лепих речи већ је напротив подсетила публику шта је Црногорка наводно радила пре две сезоне.

Маринковићева је била врло оштра у својим ставовима, мада су поједини гледаоци сматрали у коментарима да Маја и није баш морална громада и да она има доста поступака које јој баш нису за понос.

 Како коментаришеш однос Гастоза и Анђеле, ти си са њом завршила у лошим односима због дешавања у Задрузи 6?

– Што се тиче ње растале смо се у лошем стању због свега са Звезданом, она је јако хладна жена и мислим да се доста фолира, покушава да покаже нешто што није. Она представља нека морална начела а видели смо какве фетиш акције има, напунила је све насловне бананама. Што се тиче односа са Гастозом, занимљиви су ми, две различите енергије су тотално али не могу да их пљујем јер су у затвореном простору. Гастоз је супер момак и не могу ништа да кажем лоше за њега, ако су се нашли не осуђујем али она је мени као особа тотално антипатична -рекла је Маја.

Да ли мислиш да ће посустати и доћи до пољупца?

– Видела сам да се десио неки мини пољубац, далеко су они од лемура јер је она превише уштогљена и све ми је то млако искрено. Она је сама по себи хистерична личност са лажним представљањем и мислим да то није она, мора да прихвати себе онакву каква јесте -додала је Маја.

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: ТВ РЕД printscreen

Видела си да је осванула слика Звездана и његове бивше супруге, да ли си се изненадила?

Шокирана сам, ту су пале јако тешке речи и ја заиста никада не бих могла да пређем преко тако нечега. Они можда покушавају да оперу грешке али је то за малоумне људе, дефинитивно ми није јасна та ситуација. То као ја ћу да се оперем и бићу пресвета мени је то јако малоумно, поштујем само искреност и транспарентност -открила је Маја.

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: ТВ РЕД printscreen

Одакле се знате Гастоз и ти?

Знамо се из града, доста пута смо се срели, чак сам била и са другарицом на његовом рођендану али ми никада није писао заиста, нити било шта. Гастоза не гледам на тај љубавни начин и заиста нема потребе да Анђела страхује јер се ја не бих мешала у то. Ја њој не заборављам оно што је било и никада јој не бих опростила, мана ми је што би јој вратила све то, ја памтим све док не прођу неке одређене године -рекла је Маја.

Детаљније погледајте у наставку… 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Supruga Slavka Štimca veoma je uspešna ali ne voli da se eksponira u javnosti: Kada je završila fakultet sa jednom torbom napustila je Srbiju i otišla u Njujork

Glumac Slavko Štimac proslavio se još kao dečak, a prvi put je stao pred kamere …