Софијина хладноћа превазилази све границе: "Елита" на ногама, људи у неверици због понашања Терзине девојке – То је недопустиво

Један од саговнорника новинара Дарка Танасијевића током емисије “Питања новинара” био је и Ненад Мацановић Бебица.

Он је овом приликом дао свој суд о односу Софије Јанићијевић и Боре Терзића Терзе.

– Бебице, рекао је Терза да си мутант из Котежа. Не одустајеш од својих ставова, противречиш Терзи и Софији свакодневно – казао је Дарко.

– Наравно. Милица је моја другарица. Знам кроз шта пролази због Терзиних будалаштина – казао је Бебица.

– Да ли мислиш да ће Терза бити добар отац? – упитао је Дарко.

– Отац ће бити какав је био и вереник. Не може да се помири са својим поступцима. Нема снаге да издржи све ово. Од момента кад сам дошао у ријалити, никада ником није пуштен онакав видео-клип као Терзин и Софијин. Оно није ни се*с неко иживљавање. Као кад неко плати проститутку да се иживи над њом – казао је Бебица.

Nenad Macanović Bebica
Ненад Мацановић Бебица / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Ово није између Софије и Терзе дефиниција ку*варлука. Ја сам био ку*вар. Плаћао сам жене, да бих с њима имао се*с. Однос Софије и Терзе по мом мишљењу је страст и љубав – истакао је Божо.

Наредна је свој став о Софији и Терзи изрекла Милена Качавенда.

– Мени је Терза озбиљно дигао притисак. Океј, подржала јесам однос са Софијом, али његово понашање ми није јасно. Не можеш да допуастиш да твоја партнерка коментарише твоју бившу партнерку, то је недопустиво. Што се тиче се*са, ја нисам неки пуританац, знам добро шта је се*с, али је онај њихов интиман чин био дегутантан. Мислим да сам веома реална. Ово постаје за мој желудац веома иритантно. Бранио је некад Милицу, исто као сад Софију. Софијина хладноћа превазилази све границе, а Терза се не брани овде на адекватан начин. Његови ставови нису потковани. Њен став ми се никако не допада, не знам шта покушава да постигне. Жена у одмаклој трудноћи сад гледа овде се*с оца њеног детета и његове девојке? Не знам ни шта да кажем – казала је Милена.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Uveli su me u učionicu punu mrtve dece, ja sam ih identifikovala" rekla je razredna dečaka ubice iz Ribnikara, a zbog ovoga traže njeno ponovno saslušanje!

“Uveli su me u učionicu punu mrtve dece. Posle toga, lekari u sanitetu su mi …