Смрт их је раставила: Александра у тренутку породичне трагедије позвала Сашу Поповића, а данас је урадила једну невероватну ствар

Александра Ђурановић, млада певачица, такмичила се у “Звездама Гранда” пре две сезоне, али је због трагичног губитка у породици морала да прекине сарадњу с Гранд продукцијом.

Наиме, Александра која је у овом такмичењу била у току 2016. и 2018. године, требало је да се појави и наредне 2019. Само неколико дана након снимања прве емисије Александри је преминуо рођени брат који јој је био највећа подршка и коме је посветила песму “Као звер” која је премијерно пуштена на дан када је рођен њен брат.

Александра је чим је сазнала за велики губитак позвала Сашу Поповића и саопштила му трагичне вести, након чега је искључена из даљег такмичења. 

Aleksandra Đuranović
Александра Ђурановић / Извор: Youtube printscreen/Two Лоудер ТВ

 – Директоре, мој брат је преминуо. Због смртног случаја која је задесио моју породицу, ја сам принуђена да напустим даљи ток такмичења – рекла је Поповићу, а преноси “Pink.rs”.  

Aleksandra Đuranović
Александра Ђурановић / Извор: Youtube printscreen/Two Лоудер ТВ

Пет година касније, на рођендан њеног покојног брата, избацила је песму под називом “Као звер” коју је посветила својој управо њему. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TUKAO GOSTE I LOMIO INVENTAR U RESTORANU! Muškarac (48) uhapšen u Smederevu zbog nasilničkog ponašanja: Odranije poznat policiji kao nasilnik!

Policija u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je P. Ć. (48) zbog …