Све о одласку у Америку: Спаваће у соби у којој је умро Никола Тесла, а откривено и у чијем штабу ће бити Јована Јеремић

Данас, 25. октобра, водитељка Јована Јеремић прославља 34. рођендан.

Овим поводом у једном познатом ресторану у Београду, у срцу Скадарлије, направила је прославу.

Екипа портала Србија Данас тренутно се налази на месту догађаја, а водитељка је пред камерама проговорила о одласку у Америку.

– У пола шест у четвртак имам лет и идем за Америку. Бићу у штабу Доналда Трампа. Себи сам данас пожелела само једно, да освојим цео свет. Све сам досад остварила. Да ли ће Драган 2026. године да се пресели са мном у Америку? Видећемо, ко жив, ко мртав! То ми је жеља, да се преселим тад. Привлачи ме живот тамо, то ми је суђено. Мислим да ћу бити присутнија и моћнија још више кад одем, него што сам сад кад сам овде. До краја живота ћу бити на “Пинк” телевизији, све остало може да буде само додатно. “Пинк” никад нећу оставити, једино ако ме отерају – рекла је Јована Јеремић пред нашим камерама.

rođendan Jovane Jeremić
рођендан Јоване Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Рекла сам мами да бих да освојим свет. То иде некако по карактеру, као Александар Македонски, он је био моја вечита инспирација, до Новака Ђоковића, сад је он. Не могу да кажем шта ми је дечко поклонио, обећала сам Драгану. Могу да опишем! Добила сам нешто чему из дана у дан расте вредност. То је нешто што је најчистије бистрине и чистоће, нешто што сија фантастично. То је симбол наше љубави, вечне! Он ми није дао дозволу да причам о томе у јавности. Са њим сам прославила рођендан, дочекали смо га, био је са мном. Баш сам остала шокирана због поклона – истакла је, па открила да ли ће ћерка Леа ићи са њом у Америку.

Jovana sa ćerkom
Јована са ћерком / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– За сад не. Креће у први разред следеће године, видећемо даље, полако. Воја, мој бивши муж, може да долази у Америку, и ми ћемо долазити овде! Немамо ми таквих проблема, он је моја велика подршка – рекла је Јована.

– Спаваћу у Америци у соби Николе Тесле, где је живео и умро! То је врло интересантно, кад се вратим са енергијом Николом Тесле и почнем да доминирам светом, јао… – истакла је Јеремићева, па се дотакла и недавног скандала са Тањом Савић.

– Она је мени симпатична. Тања Савић има хитове, морамо то да кажемо. Нек ме зове да певам са њом у Арени, ја бих дошла! Набацујем јој се, ево, да ме позове! Певала бих “Чоколаду” од Јами и “Боли ме уво за све” од Брене – рекла је Јована.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"ČULA SAM DA SU KOMENTARI LOŠI" Ana Radulović prvi put o razvodu od pevača, odbrusila javno: Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni..

Voditeljka “Elite” Ana Radulović pojavila se večeras na rođendanu kod koleginice Jovane Jeremić i progovorila …