СВЕ о Миљанином последњем позиву упућеном Золи пре абортуса – Марија поставила озбиљан ултиматум, ЊЕНЕ РЕЧИ БОЛЕ

Миљана Кулић недавно је открила да поново очекује дете са Лазаром Чолићем Золом. Иако је испрва била одлучна да трудноћу задржи, суочила се с дилемом због неслагања своје мајке Марије Кулић, различитих савета лекара, као и Золине реакције која није испунила њена очекивања.

Јуче је напустила ријалити “Елита” и посетила гинеколошку клинику, где је донела коначну одлуку о прекиду трудноће. Киретажа је обављена јуче, што је четврти пут да се Миљана одлучила на овај корак, сазнаје Pink.rs.

Миљана се убрзо вратила у Белу кућу, а онда је у сузама поделила са цимерима ово четврто болно искуство. Није могла да не спомене Золу који ју је и овога пута повредио својом, како каже, немарношћу.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ријалити учесница је у пушаони у више наврата данас причала о киретажи, а споменула је и последњи позив који је упутила золи пре интервенције. 

– Ја сам му рекла ако хоће да саградимо кућу од новца из ријалитија и да ту живимо Жељко, беба, он и ја. Он као неће да чује за то и мајка ми рекла да прекинем позив. Ја почнем да плачем и поново га позовем он каже да не може да дође. После тога га звала моја мајка и рекла ми да је то наша одлука и да смо то заједно желели. Каже он да није на дугме, не може да долази доле и да дође за Београд. Мама му каже узми одма такси, ја ћу ти уплатити паре само да дођеш. Каже он нека роди, нисам ја на дугме и нека га Марија чува. Ја полудела и питала га јел не жели да живи са мном и он као мртва патка нисам рекао да не желим и онда застане пар пута и ја кажем идем на киретажу онако изнервирана и урадим све то -открила је Миљана, па додала:

Elita 8
Елита 8 / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Каже он мени иди, ја не знам шта да радим, разговарај са доктором и немој да мењаш одлуку. Мајка ми је рекла да ће ми помоћи колико здравствено буде могла, али да заборавим на ријалити већ да будем увек уз дете. Одем ја код доктора и он ми каже да није добро да родим, плод стагнирао и никакве промене нема. Ми одемо код више доктора и сви кажу да се једва чује срчана радња плода. Ја након тога одлучим да радим киретажу и позовем Золу да дође да буде са мном, он као нема времена. Ја одем на киретажу и кад сам се пробудила почела да плаче, доктор ме теши да је то најбоља опција и да би у супротном довела своје здравље у ризик, ништа ја наставила да плачем као што је и моја мајка кукала и плакала након свега, рекла ми је ако наставим контакт са Золом да смо завршили и да ће ме одвести код психијатра, а да ће се она обесити -истакла је Миљана.

Више о томе у самом видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Прекинула контакт с разлогом: Анђела Ђуричић први пут открила све о одлуци да се потпуно дистанцира од Гастоза – Мени ТО НИЈЕ НОРМАЛНО

У емисији ”Питања новинара”, водитељка Ана Радуловић је у студију угостила седму силу. Новинар Дарко …