"Све на мени је бижутерија, немам ја пара за нешто друго" Десингерица проговорио о новцу који зарађује

Поводом промоције новог албума Игора Панића Нућија који се одржао синоћ у Бетон Хали  један од гостију био је и репер Драгомир Деспић познатији као Десингерица.

Актуелни извођач је истакао да је његова ‘замена за бол’ новац и додао:

– Мислим да је новац свима замена за бол, али га ја немам и не јурим га. Ја волим бол бајо, бол не боли, бол се воли! – казао је Деспић.

Desingerica
Десингерица / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Десингерица нам је открио и колико вреди његов стајлинг који је носио на промоцији.

– Ја немам пара, нити их тражим! Мало пара ми треба… Све на мени је бижутерија, немам ја пара за нешто друго! Ја сам скроман, обучем се у фармерке из Турске. Тегет је кад се црно испере… Ја сам скроман. Не могу да кажем колико кошта мој стајлинг јер сам све ово добио на поклон. Видите да је одрпано… Једну ствари ми је ћале дао – казао је репер.

Прокоментарисао је и забрану наступа у Црној Гори, па је рекао да су то само “празне приче” љубоморних људи којима смета његова популарност.

– Све је то супер, ту само има љубоморних појединаца, који би вероватно хтели да наступају у Црној Гори, али не може, бајо.Нисам наступао више тамо јер се завршила сезона, али овако све је како треба – истакао је Деспић и прокоментарисао свој однос са колегиницом Теодором Џехверовић.

Desingerica
Десингерица / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

– Она каже да неће?! Па, прво морам ја да хоћу да би она могла да каже да неће. Све је то океј, она је то превентивно рекла да би скренула пажњу да је ја питам… Није ме увредила, она је лепа јагодица, меканица мала – казао је кроз смех Деспић.

Већини је он један од фаворита за одлазак на такмичење “Песма Евровизије” као српски представник, Деспић је изјавио да је тај фестивал “прерастао”, као и да жели да се фокусира на неке друге ствари у својој каријери.

– Нисам ја колега, бајо, ја сам тата! Они певају и ђускају, ја радим ствари које ја радим… Нисам ја ни репер, ни певач, ја сам извођач и уметник, бајо… Ја ћу одавде да поставим стандарде које ће у Америци да прате. Можеш да замислиш шта ће то да буде! То ће бити илузија права, сила небеска! Сад ме видиш, сад ме не видиш… Мало певам, мало мешам карте, па извучем кеца! Биће лудило, немам амбиције ни за Арене, ни Ушће, моја амбиција је нека уска дугачка хала са “три-де” ефектима. “Евровизију” сам прерастао прошле године, је*и га, бајо, како је – тако је – казао је репер.

Desingerica
Десингерица / Извор: АТА images/Antonio Ахел

– Размишјао сам о томе, искрено, али боље ми је да направим концерт као господин него да се испуцавам и такмичим с полупанцима… Прерастао сам, то ми је можда требало прошле године – истакао је Драгомир.

– Па, не знам, има коме то треба. Неко ко има мотивацију за то, неко ко ће хтети да се такмичи тамо. Ја ту мотивацију немам, моја мотивација је само да будем први. Ја се не такмичим! – изјавио је Десингерица.

За више детаља са јучерашње промоције можете погледати у видеу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Oglasila se meštanka Bosanske Krupe povodom tragičnog događaja: "Treba taj zakon da se menja, bilo to maloletno lice, bilo to punoletno, jer ovo ne vodi stvarno ničemu…" (VIDEO)

Za ovu vest je saznala preko društvene mreže Fejsbuk. – Uzela sam telefon i prvo …