"Сва сам у модрицама, неке девојке су биле моји сувозачи" Милица Павловић доживела незгоду, хитно се огласила и открила како се осећа

Певачица Милица Павловић позната је по томе да воли да удовољава својим фановима. Она је јуче приредила невероватан дан својим фановима у Бањалуци, тачно месец дана пре него што ће одржати још један у низу концерт у својој успешној турнеји “Лав”.

Милицу је на Тргу Крајине у Бањалуци дочекало много фанова с којима се дружила и фотографисала.

– Бањалука је мени у срцу, увек су људи насмејани, увек су лепи, нема навалентних људи. За пожелети – рекла је кратко за “Телеграф”. 

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Певачица је себи дала одушка, па је део борвка искористила за забаву и опуштање. Она је то урадила у луна парку. 

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Дошла сам јуче, зато што некако увек кад дођем стандардно, хотел, наступ, наступ, па назад за Београд. Е, па сам јуче лепо дошла па сам отишла да видим то вештачко језеро, додуше пао је мрак па сам нешто видела, нешто нисам. Али, кад сам видела луна парк, ја сам рекла супер, водите ме у луна парк. Имам модрице, али ми је толико лепо било, толико сам се лепо провела. Неке девојке су били моји сувозачи…. После пет вожњи сам хтела још, али су ми рекли да то баш није паметно да ће ме после болети глава и да ћу вероватно са још много модрица завршити – говори Милица за “Телеграф”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

DVE OSOBE POGINULE U AVIONSKOJ NESREĆI Mali avion se srušio na aerodromu u Finskoj

DVE OSOBE POGINULE U AVIONSKOJ NESREĆI Mali avion se srušio na aerodromu u Finskoj Blic