"Само небо је граница": Раста поделио предивне вести, СТИЖУ ТРИ КОМАДА

У животу репера Стефана Ђурића Расте у последњем периоду ствари су кренуле да се одвијају узлазном путањом. Након бурних дешавања са бившом супругом Аном Николић, пороцима, привођењу, дошло је Растиних пет минута када може да одахне. Наравно, све то се десило, вероватно, његовом одлуком и вољом да промени живот на боље. 

Задњих месеци Раста се позабавио и својим физичким изгледом, смршао је и променио имиџ, а позитивни коментари његових фанова само стижу на друштвеним мрежама. Сви су одушевљени његовом променом. 

Репер је веома активан на друштвеним мрежама где често дели детаље из свог живота, а неретно можемо видети и романтичне снимке са његовом изабраницом. 

Сада је поделио своју срећу због три нове песме које ускоро излазе а које је урадио у сарадњи са једним од најпознатијих продуцената са Јамајке. 

– Имао сам прилику да сарађујем са једним од најпознатијих продуцената са Јамајке, Дамаж Мјузиком. У сарадњи смо направили три нове песме. Једва сам чекао да се јавим. Ствар је постала међународна. Само небо је граница – написао је Раста у опису фотографија на Инстаграму. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Nikad više neću imati decu" Glumica se prevremeno porodila, a onda iznela detalje traume kroz koju je prošla u bolnici "Bilo je užasno"

Glumica Dejzi Mej Kuper izjavila je da ne želi više ima decu nakon “užasnog iskustva” …