Сазнало се колику пензију прима Верица Шерифовић након 39 година рада – доприносе уплаћивала у две државе, ево о којој цифри је реч

Легенда народне музике Верица Шерифовић ужива у заслуженим пензионерским данима након 39 година радног стажа. Она дане проводи са унуком Мариом, живи мирним животом, а недавно је открила колика су јој месечна примања након скоро четири деценије рада. 

– Укупно 39 година уплаћеног радног стажа, 27 у Србији и 11 у Аустрији. Пензија овде је сада око 35.000 динара и аустријска мало мање од 250 евра, али њих имам 14 укупно. У мају и у октобру примам дуплу. Значи сада сам примила дуплу 470 евра и ова српска – објаснила је Верица, преноси “Гранд”.

“Љуби те баба, пуну кесу пара ће да ти спреми”

Једна од најбољих певачица са наших простора, Марија Шерифовић, у децембру прошле године остварила се као мајка. Она је добила сина коме су дали име Марио. Певачица је активна на друштвеним мрежама и често дели тренутке са дечаком, сакривајући му лице.

verica-serifovic
верица-серифовиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Сада је Марија показала како њена мајка, Верица Шерифовић, ужива са унуком.

На видеу који је објавила певачица на свом Инстаграм налогу видимо како Верица Шерифовић тепа свом унуку. Верица је открила како се спрема за први рођендан малог Мариа. Певачица је унуку пустила народну музику.

– Опа, Мики! Вежбамо за 2. децембар, љуби те баба, пуну кесу ће пара да спреми – рекла је Верица док је мали Марио ђускао у наручју бебиситерке.

marija-šerifović
марија-шерифовић / Извор: Србија Данас

“Ево шта баба ради кад је дете код ње”, написала је шаљиво Марија у опису снимка који је поделила на свом Инстаграм налогу.

Подсетимо, Марија је недавно обавестила своје пратиоце на Инстаграму да је мали Марио направио и своје прве кораке, те се нашалила уз то како их тек сада чека хаос. Маријина мајка Верица Шерифовић веома је везана за унука и проводи доста времена са њим, а певачица је убеђења да од првог дана њена мајка више воли Мариа него њу.

– Да, њега волим више. Па како, умирем за њим, жено! Ја не могу да живим без њега – рекла је Верица том приликом, а Марија остала затечена на то. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

STRAVA I UŽAS U ZEMUNU! Sestra našla telo brata u krevetu u lokvi krvi!

Telo S.S (39) pronađeno je u njegovoj kući u Zemunu na njemu je bilo tragova …