Сав у завојима – Кристијану Голубовићу пружена медицинска помоћ након незгоде на Фарми

Ријалити шоу Фарма 8 вратио је учеснике сеоским пословима, оживљавајући дух традиционалног живота који у савременом друштву све више губи на значају. Концепт емисије подразумева да се такмичари суочавају са изазовима које доноси рад на селу – од обраде земље и бриге о стоци до припреме хране по старинским методама. За многе учеснике, ово је први сусрет са овако тешким пословима, што додатно појачава драму и интересовање публике. Међутим, поједини фармери су се већ издвојили као највреднији и најпосвећенији међу такмичарима.

Кристијан Голубовић, познат по енергичном темпераменту, и Душица Топић, показали су се као предводници када је у питању рад на фарми. Њих двоје су током вечери седели у газдиној кући, где су превијали ране настале током напорног рада. Повреде су сведочанство њиховог труда и жеље да издрже све изазове које фарма носи. Осим физичких напора, разговарали су и о газдарици Снежи Кушадаси, која ове недеље води фарму. Иако су свесни да рад на фарми није лак, њихова одлучност да буду међу највреднијима говори о озбиљности с којом приступају задацима, што их додатно повезује и издваја од других фармера.

– Да промућкамо прво -питала је Душица за препарат који јој је Кристијан наносио на рану.

– А зашто? -питао је Кристијан.

– Полако, чекај бре. Ако немаш стрпљења ја ћу -рекла је Душица.

Farma
Фарма / Извор: youtube printscreen/Farma Official

– Само уживај душо моја -опуштао ју је Кристијан.

– Нешто си ми бржи него иначе -казала је Душица.

– То је рутина -рекао је Кристијан.

Farma
Фарма / Извор: youtube printscreen/Farma Official

– Је** те ово је све џунгла, код мене се све знало где је и шта је -рекао је Кристијан на рачин газдине куће.

– Је** те она нема такта ни за шта -рекла је Душица алудирајући на Снежу.

Детаљније у наставку текста. 

Подсетимо, ријалити „Фарма” прати формат популарне међународне франшизе, где такмичари бораве на руралном имању и суочавају се са изазовима свакодневног сеоског живота. Концепт овог ријалитија у Србији фокусира се на повратак традиционалним вредностима и обичајима, што укључује рад на пољу, бригу о животињама и одржавање домаћинства. Такмичари, често јавне личности, морају да се прилагоде једноставнијим условима и животу без савремених комфора, што изазива напетости, али и прилику за личне трансформације и међусобно зближавање.

Уз рад на имању, ријалити је познат и по конфликтима и драматичним интеракцијама међу учесницима, што доприноси његовој популарности. „Фарма” балансира између приказа физичког рада и међуљудских односа, чинећи садржај атрактивним за публику жељну комбинације драме и свакодневног живота. Овај формат се често посматра као друштвени експеримент који осликава динамику различитих карактера, пружајући учесницима прилику за рехабилитацију имиџа или додатну популарност у јавности.

Пинк је након деценијске паузе решио да обнови овај формат, те га приказују на Народној ТВ. Ова одлука је донесена поводом обележавање 30 година постојања телевизије Пинк.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ŽIKA JAKŠIĆ PRVI PUT O ZDRAVSTVENOM STANJU SAŠE POPOVIĆA: “Nije klonuo duhom, ide na bolje, to je najvažnije”

Zabava Žika Jakšić prvi put o zdravstvenom stanju Saše Popovića: “Nije klonuo duhom” Milica Milojević …