"Пуче" – Станислав Крофак ПОВРЕЂЕН

Станислав Крофак ушао је у “Елиту” као бивши момак Мионе Јовановић која га је преварила са Ненадом Алексићем, познатијим као Ша.

Иако је ушао као бивши, захваљујући свом понашању и ставу који је имао током такмичења, популарни Пантера зарадио је високо четврто место на финалној вечери овог популарног ријалити програма. 

Stanislav Krofak
Станислав Крофак / Извор: Србија Данас

Његова искреност и непосредност освојиле су милионски аудиторијум који је “Елиту 7” верно пратио константно, а Крофак је “зарадио” фанове који га воле и сада, неколико месеци након што је напустио Белу кућу. 

Станиславова животна прича доста говори о њему, а понајвише да је вредан и посвећен. 

– Ја сам дошао са 18 година са путном торбом из села у Загреб и спавао сам три дана на тераси једног кафића и тако сам почео радити, ево сад са 35 имам своју фирму и 9 комбија, кућу своју и све. Када сам ишао од мојих мајка је плакала а стари је рекао: “Пусти га, он неће отићи. Вратиће се после 5 дана”. Ја сам обећао себи да се никад нећу вратити. Зато ја кад нешто кажем то је тако, имам истетовирано дечка, торбу и пругу и цитат можеш да видиш, како се трудим, али никад не одустајем – рекао је Станислав једном приликом током становања у Шимановцима. 

Оно што се о њему зна и од раније јесте да је некада био врсни MMA борац, и да изузетно држи до своје физичке спреме и изгледа – редовно тренира, а пре неколико сати му се десио прави пех. 

Наиме, Крофак је фотографијом на свом Инстаграм сторију забринуо многе. Он је сликао своје лице, видно крваво након удараца, написавши само једну реч:”Пуче”. 

Stanislav Krofak
Станислав Крофак / Извор: Инстаграм printscreen/stanislav_pantera_krofak

Крофак хоспитализован

Станислав Крофак, бивши учесник ријалитија “Елита,” испунио је своје обећање дато након изласка из шоуа – поново је оперисао нос крајем јула ове године, и поправио све што му није било по вољи. Данас је путем Инстаграма обавестио своје бројне пратиоце да је коначно решио проблем и да је операција прошла у најбољем могућем реду.

За операцију се одлучио код доктора којег му је препоручила Маја Маринковић.

Током гостовања у емисији “Народ пита” током лета, Маја је открила да ју је Крофак избламирао јер се све време ценкао око цене интервенције, што је он касније и потврдио.

“Због борбе ми је пуцао нос, нисам могао да дишем. Направићу неки мањи”, изјавио је Крофак пре операције.

Maja Marinković, Stanislav Krofak
Маја Маринковић, Станислав Крофак / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

CECA SIJA U BELOJ HALJINI KAO MILION DOLARA Cela Bugarska na nogama zbog koncerta folk dive, a tek da vidite LIDIJU KAKO SE SKOCKALA

Zabava Ceca sija u beloj haljini kao milion dolara: Cela Bugarska na nogama zbog koncerta …