ПРОСИДБА на Фарми – клекнуо је пред ријалити учесницу и запросио је: Прелепе вести из Шимановаца

Како се ближе номинације, атмосфера у “Фарми” постаје све напетија и напетија. У оваквој врсти ријалитија, номинације су увек велики изазов, јер сваки учесник мора јавно да изнесе своје мишљење и разлоге због којих предлаже одређену особу за излазак. То није једноставно, јер се ради о људима са којима се дели свакодневни животни простор, и свака реч може да има озбиљне последице. Ови тренуци носе велики ризик, јер директне критике и разлози за номинацију често могу да изазову негативне реакције, неспоразуме и, неретко, жестоке свађе међу фармерима.

Док сви с нестрпљењем ишчекују почетак номинација, фармери су покушали да се опусте и пронађу мало забаве. Данас им је свакако био стресан дан, будући да су се суочили са неуспехом у задатку чувања свиња. Прасићи су им у једном тренутку побегли, због чега су учесници јурили по целом имању како би их поново скупили. Упркос изазовима, одлучили су да тренутак предаха пронађу у песми, надајући се да ће тако макар на кратко заборавити на предстојеће изазове.

Током певања, десила се једна невероватна сцена, када је Предраг Лазић Пеца клекнуо и запросио Снежу Кушадаси. Он је њој рекао да је најбоља у “Фарми”. Видећемо да ли ће можда продукција да организује и ријалити “венчања”. Видећемо како ће Јулијана, Пецина мајка, као и његов брат Ненад Лазић Неца да реагују на нову “снајку”.

Farma 8
Фарма 8 / Извор: Youtube printscreen/farma official

Кушадаси је оптужена да смрди

Снежа Кушадаси је “оптужена” нешто раније од старне својих циемрки да се не купа.

– Мене боли уво шта ћете ви да кажете и мислите. Не ућуткује мене ментор као вас. Мене саслуша – казала је Кушадаси.

– Смрдиш жено, заудараш – казала је Александра Јакшић.

– Нисам ни тебе видела да се купаш и да се тушираш, ако ћемо по томе. Ниједну од вас – казала је Снежа.

– Мене је срамота њене срамоте. Не може четири дана да се окупа – казала је Александра.

Farma
Фарма / Извор: Youtube printscreen/farma official

– Шалу на страну, знаш да Ена и ја напунимо лонац и напунимо бар још једну кофу ако перемо косу, она каже јел можете да ми оставите четврт лонца да се окупам – рекла је Андреа.

– Страшно – казала је Јакшићка.

– Ја немам проблем да кажем шта сам узела, али нема потребе да ме неко оптужује да сам узела нешто што нисам. Па нисам ја дебил да урадим нешто и кажем нисам, па да народ каже напољу ево јесте постоји снимак – рекла је Кушадаси.

– Тачно – казала је Лили.

– Знаш да се ја туширам свако вече, само синоћ нисам стигла – рекла је Кушадаси.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Uveli su me u učionicu punu mrtve dece, ja sam ih identifikovala" rekla je razredna dečaka ubice iz Ribnikara, a zbog ovoga traže njeno ponovno saslušanje!

“Uveli su me u učionicu punu mrtve dece. Posle toga, lekari u sanitetu su mi …