Преминуо је: "Гранд" сцена завијена у црно, неизмерна туга обавила позорницу најпопуларнијег формата

Владимир Стојановић, бивши финалиста популарног музичког такмичења “Никад није касно”, суочио се с великим губитком – преминуо је његов вољени отац Бора. 

Неутешан због ове тужне вести, певач се огласио на друштвеним мрежама, где је емотивним речима потврдио смрт свог оца.

“У четвртак, 17. октобра, напустио нас је наш драги отац Бора. Захвални смо за све што нас је научио и пружио. Отишао је најбољи тата и најнежнији. Звао је Ваву и мене – моји ћићурићи. Татице наш, рано је, љубави моја неизмерна,” написао је Влада, не кријући своју тугу.

Сахрана Владиног оца биће одржана у уторак, 22. октобра, у 13 часова, где ће га породица, пријатељи и познаници испратити на вечни починак.

Тужна вест изазвала је бројне реакције међу Владиним пријатељима, колегама и фановима, који су му упутили речи подршке и саосећања у овим тешким тренуцима за његову породицу.

Подсетимо, Владимир Стојановић је рођен у Београду 19. маја 1967. Пресудни моменат који је трасирао његов музички пут, јесте тренутак када га је отац довео до клавира и када је одсвирао на њему два џез стандарда. Уписао је Музичку школу „Петар Коњовић“, а касније је упоредо завршавао Математичку гимназију и Средњу музичку школу „Корнелије Станковић“. Студирао је на Конзерваторијуму у Бечу, али је ипак носталгија била прејака, па се вратио у Југославију. Дипломирао је клавир на Музичкој академији у Београду, а након тога радио је као корепетиор у Балетској школи „Лујо Давичо“, али је кафана ипак била његов коначни избор. Од 1992. године до данас, активно пева и свира, а 2002. снимио је и ЦД, који стицајем околности није изрекламиран како би требало. 

У сезони емитованој 2017. године када је Стојановић био финалиста победио је Христос Еленидис путем гласова публике, док је тријумф због гласова стручног жирија однела Нихада Капетановић. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Plastične flaše čuvajte kao oči u glavi: Nećete ih nikad više bacati kada čujete koliko su korisne u kući

Da li ste znali za ove cake? Pred vama su neke od ideja kako na …