Прво оглашавање оца Анђеле Ђуричић – Није задовољан ћеркиним избором, загрмео због Гастоза: "То је игра, није он за њу"

Једна од главних тема у Белој кући је однос Анђеле Ђуричић и Ненада Маринковића Гастоза. Она је активна у “Елити” и њени поступци изазивају лавину коментара на друштвеним мрежама.

Сада се први пут откако је ушла у осму сезону огласио Анђелин отац, Велиша Ђуричић. Он је открио да ли му се допада како се његова наследница понаша у “Елити”.

– Искрено да вам кажем, нисам нешто пуно гледао, али верујем да је са Анђелом све океј, да је све како треба. Ипак је то неки затворени простор, другачија је прича, све је тамо другачије. Требало би ове године да буде океј. Имала је грешку коју је имала, али мислим да ће сада бити сасвим како треба – прича Велиша.

Доста се спекулисало о Анђелином односу са породицом након што су јој замерили везу са Звезданом Славнићем. Нагађало се да нису у добрим односима, иако је Анђела причала да су решили све несугласице и да је међу њима све у најбољем реду. Сада је ту причу потрвдио и Велиша.

Veliša Đuričić
Велиша Ђуричић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Ми смо у одличним односима! Па, ми смо фамилија, не дај Боже да је било шта направила, ја бих је подржао, а камоли то. Ма, безвезна прича. Ми смо породица, ми не остављамо једни друге. Па, да је направила не знам ни ја шта, ја бих стао иза ње – љубазно објашњава Велиша.

Недељама уназад Ненад Маринковић Гастоз даје све од себе да освоји Анђелино срце, а сада је њен отац открио како гледа на тај однос.

– Ништа, безвезе, нема ту шта. Празна прича, нема ту ништа. Не мислим да се он Анђели допада, ма какви! Није он за њу, реално гледајући – каже Велиша, а на питање како би реаговао када би њих двоје хипотетички ушли у емотивну везу, каже:

Anđela Đuričić, Nenad Marinković Gastoz
Анђела Ђуричић, Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– У сваком случају бих подржао своје дете, али све је то на њој. Ја мислим да ту нема ничега. То је само слика затвореног простора, нека игра између њих.

Не допадају му се сукоби које са његовом ћерком има Ненад Алексић Ша.

– Ша је већ старији момак, не уклапа се можда то све у његову причу. Требало би мало да попусти, али шта ћеш, све се дешава у животу – рекао је отац Анђеле Ђуричић.

Извор: Pink.rs/Дарко Танасијевић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Бака Прасе психички поклекао: "Уморан сам и много усамљен" – фанови страхују да је ово крај његове каријере

Познати српски јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе недавно се нашао у центру пажње …