ПРВО ОГЛАШАВАЊЕ Исидоре након скандала – супруга Сергеја Трифуновића прекинула тишину

Глумац Сергеј Трифуновић данас је по први пут виђен ван свог дома након недавног инцидента са супругом Исидором. Његово појављивање у јавности привукло је пажњу медија, а убрзо након њега, и Исидора се појавила на истом месту. 

У покушају да се избегне камере, водитељка је носила качкет и широку дуксерицу, али упркос труду, присутни новинари су је успели фотографисати.

Isidora i Sergej
Исидора и Сергеј / Извор: Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans/HYPE ТВ

Након уласка у стан, Исидора се брзо огласила на Инстаграму, где је поделила фотографије на којима ужива у оброку. Међутим, спекулације о њеном наводном илегалном боравку у земљи, које су се појавиле у медијима, и даље остају нејасне. 

Информације о могућој депортацији нису потврђене, а очекује се даљи развој ситуације.

Подсећања ради, глумац Сергеј Трифуновић пријавио је супругу Исидору због инцидента у породичном дому, након чега је полиција интервенисала и обавила разговор с обома у станици. Међутим, након процене ситуације, тужилаштво је закључило да не постоје основе за покретање кривичног поступка.

Сукоб је наводно избио по његовом повратку са догађаја на којем је промовисана Сајси МЦ, а који се одржао на месту где Трифуновић планира да одржи концерт у част Боре Ђорђевића. Према изворима, глумац је супрузи саопштио да жели развод, што је довело до бурне реакције. Исидора је, према тврдњама, запретила уништавањем ствари у стану, што је ескалирало у сукоб који је резултирао полицијском интервенцијом.

Сергеј Трифуновић напустио је свој стан по први пут откако је пријавио супругу Исидору Мијановић полицији. Екипа “Блица” затекла га је док је пролазио у аутомобилу, а у друштву је био и његов пас Миле. Трифуновић је деловао ужурбано док је напуштао зграду.

Убрзо након тога, његова супруга Исидора виђена је како опуштено улази у зграду. Носила је кежуал одећу, качкет и тамне наочаре, очигледно покушавајући да избегне пажњу. Подсећања ради, Трифуновић је претходно пријавио супругу за насиље, али је тужилац Другог основног тужилаштва утврдио да нема основа за кривично дело из области насиља у породици.

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/isismo


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Potopljen Erdoganov san o članstvu u BRIKS-u: Jedna država stavila veto

Erdoganova vlada podnela je prijavu asocijaciji država uoči 16. samita BRIKS-a (zaštita državnih osnivača Brazila, …