Прве фотографије Сергејеве жене – Исидора Трифуновић излетела из станице право у полицијско возило

Сергеј Трифуновић имао је јуче тешку свађу са женом у стану где живе, реаговала је и полиција. Он ју је пријавио за насиље у породици, али није било елемената за то.

Наш фотограф је усликао Исидору у полицијским колима, која је истрчала из станице и улетела у полицијска кола. Одвезена је у непознатом правцу. Она је, како се може видети на фотографијама, разговарала са полицајцима и објашњавала им нешто рукама.

С Трифуновићем и његовом супругом раније је обављен разговор у полицијској станици, а тужилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела. Међутим, утврђено је да Исидора у Србији борави практично илегално, с обзиром на то да је држављанка Хрватске, те је против ње поднета прекршајна пријава на основу Закона и странцима – додао је извор.

Подсетимо, хаос је иначе настао кад се он вратио са промоције Сајси МЦ а која је одржана на истом месту где це он правити концерт Бори у част, а пре тога јој није рекао где иде, нити јој се јављао на телефон. Он јој је наводно онда рекао да жели развод, па је тад настао хаос. Како је Курир први објавио, Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже наш извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

Иначе, како нам је рекао извор близак пару, хаос је иначе настао кад се он вратио са промоције Сајси МЦ а која је одржана на истом месту где це он правити концерт Бори у част, а пре тога јој није рекао где иде, нити јој се јављао на телефон. Он јој је наводно онда рекао да жели развод, па је тад настао хаос.

Курир


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(FOTO) VELIKO SLAVLJE U DOMU ANĐELKE PRPIĆ Marija Kilibarda se odmah oglasila: “Znam da ćeš zasijati još jače, može li to uopšte?”

Zabava Veliko slavlje u domu Andjelke Prpić: “Znam da ćeš zasijati još jače, može li …