Прва слика Дарка Лазића и ћерке Срне – топла слика из породичног дома одушевила народ: Ово је права срећа

Катарина Лазић, супруга певача Дарка Лазића, породила се 6. октобра и на свет донела девојчицу Срну.

Дарко Лазић је пре неки дан извео супругу и ћерку из породилишта, а сада је на свом профилу на Инстаграму први пут показао како проводи време са бебом.

Наиме, он је седео на кревету у свом дому и држао своју ћеркицу у наручју, а ова сцена разнежила је све његове пратиоце и фанове.

Darko Lazić
Дарко Лазић / Извор: Инстаграм printscreen/darkolazicofficial

Подсетимо, Катарина је након изласка из породилишта открила колико је срећна

– Осећај је нестваран, данас сам посебно узбуђена. Ћеркица је пресликана тата. Идемо кући да одморимо. Доста је беба мирна, ја сам била узбуђена ноћас, нисам спавала. Доста је славља, сада идемо да уживамо – рекла је Каћа окупљеним медијима.

Славио до јутра

– Наравно певали смо песму “Срно моја малена”, то је од данас химна. Ја сам најсрећнији човек на свету већ одавно, а данас поготово пошто сам добио још једну малу принцезу коју сам желео. Бебу сам видео само преко телефона, пошто посете нису дозвољене. Сутра би требало да одем по Каћу и бебу – рекао је Дарко јуче и додао:

Darko Lazić, Katarina Lazić
Дарко Лазић, Катарина Лазић / Извор: Србија Данас

– Сматрам да су државне болнице најбоље и зато се Катарина није породила у приватној клиници. Беба личи на мене. Катаринин термин је био за мој рођендан, међутим, беба је бирала датум. Добио сам најбољи поклон на свету. Мени су сва моја деца највреднији поклон, хвала Богу само да је беба жива и здрава – рекао је Дарко том приликом за Курир.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Не смемо из куће, алигатори су људима у двориштима" Станија се хитно огласила након што је Флоридом протутњао ураган Милтон

Најпознатија српска старлета Станија Добројевић била је у Мајамију, где иначе и живи, пре неколико …