Помирили се Жика Јакшић и Славица Ћуктераш – бивши закопали ратне секире, певачица признала све

Славица Ћуктераш и Жика Јакшић годинама су изазивали пажњу јавности због њиховог односа, а сада је то поново случај. Они су решили да закопају ратне секире и поново заједно сарађују, што је случајно открио певач Ненад Јовановић, познатији као Ненад Близанац. 

Славица је гостовањем у емисији Амиџи шоу промовисала своју дуетску песму са певачем.

Водитељ Огњен Амиџић поставио је питање како је дошло до сарадње, Ненад је кренуо да говори о новонасталим ситуацијама, а Славица је све време помно слушала шта њен колега прича.

У једном тренутку споменуо је име Жика, у студију су се сви збунили, а затим је Огњен и питао “Који Жика?”

Тада је у студију кренуо врисак, сви су почели да се смеју а певачица је говорила све време колеги да ју је увалио у проблем.

Slavica Ćukteraš
Славица Ћуктераш / Извор: М.П./АТАИмагес

– Јао, немој да буде забуне. То је сарадња, контакти – говорила је певачица насмејана, па је наставила:

 – То ниси требао да кажеш, ти не треба да причаш, ћути – рекла је Славица осмехујући се а онда је решила скрати причу.

– Увалио си ме друже… Радим на пројекту већ пар месеци. Замолила сам Жику за помоћ. Он ми је изашао у сусрет. Он ће бити званични продуцент мог новог албума. Не правдам се, ово је истина. Жика ме је онда звао и рекао да Ненад има песму и ето то се десило. Јел сад океј? – питала је Ћуктераш. 

zika-jaksic
зика-јаксиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

 Жика је одувек важио за огромног заводника и познато је да је имао јако турбулентан емотивни живот. Он важи за миљеника жена, а некада је завео и 20 година млађу певачицу Славицу Ћуктераш. Једном приликом је рекао да се он и Славица нису крили током њихове везе, али да нису волели да се експонирају.

Жика Јакшић и Славица Ћуктераш окончали су везу 2008. године, а након тога он је ступио у брак са водитељком Дајаном Пауновић, док се Славица удала за фудбалера Владу Аврамова. Нажалост, ни један ни други брак није потрајао.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“POSLE SNIMANJA SAM ZAVRŠILA U BOLNICI” Pričalo se da zbog ove scene u “Maratoncima” glumica sa kolegom NIJE PRIČALA 30 GODINA: “To mi je najteže palo”

Zabava Otkrivena istina o sceni iz filma “Maratonci trče počasni krug”, pričalo se da glumica …