Показала магичан прстен на руци – 39 година млађа девојка Лазара Ристовског објавила изузетан призор, коментари се само нижу

Веза између Лазара Ристовског и Анице Лазић, која често привлачи пажњу јавности, изазива различите реакције због разлике у годинама од 39 година између партнера. 

Ристовски, један од најпознатијих српских глумаца са богатом каријером, започео је ову романсу након развода од супруге Данице, с којом је провео велики део свог живота.

Lazar Ristovski i Anica
Лазар Ристовски и Аница / Извор: Инстаграм printscreen/anicalazicofficial

Иако многи коментаришу њихов однос, нарочито због генерацијског јаза, Лазар и Аница се не обазиру на подељена мишљења и критике. Пар делује срећно и задовољно, уверени у снагу својих емоција, док уживају у сваком заједничком тренутку, доказујући да љубав превазилази године.

Аница је своје пратиоце на Инстаграму изненадила својим последњим сторијем, на ком је усликала сат и наруквицу. Ипак, фокус је највише отишао на прелеп, елегантан прстен који јој је красио. 

Док су једни одушевљено коментарисали како је Лазићева оличење праве даме и узора елеганције, други су са узбуђењем приметили да се надају како ће Лазар ускоро направити следећи корак и ставити јој прстен на праву руку – ону на којој се носи веренички прстен.

“Било ми је најтеже са Лазаром” 

Аница је истакла да се разлика у годинама између њих уопште и не и осећа.

– Највише се пише о разлици у годинама, а Лазар и ја то и не осећамо. Има један моменат када се осети разлика у годинама, а то је када једемо палачинке, ја једем са кремом, а он за џемом и орасима. Тада осетимо, и то је то. Очигледно је то нешто што је тако и мени је жао што се жене данас кад напуне четрдесет година већ називају бабама и као да је старење и имати неке одређене године данас срамота. Волела бих да будем баба једног дана и мени је то циљ. Увек сам била окружена старијима од себе и таква сам од када сам се родила, све моје другарице су старије од мене. Да ли је то зрелост, не знам, али просто ми је такав хороскоп, бог ми је тако дао. Што се нас двоје тиче, та разлика у годинама је код нас најмање важна, а у медијима је најважнија – рекла је Аница Лазић за Блиц.

Аница је у истом интервју испричала како је изгледало када је глумила у серију “Дрим тим” где је глумила са својим партнером.  

– Мени је то прва већа улога и велика школа. Екипа је била сјајна, за мене је то био велики изазов. Изашла сам из зоне комфора и што се тиче костима јер ја обично носим сведене боје, бело и крем. Научила сам доста – рекла је Аница.  

Она је истакла да јој је било најтеже да игра управо са Лазаром.

– Морам одмах да кажем да ми је било најтеже да играм са Лазаром. Он је перфекциониста, хоће све савршено. Направи ми притисак а нисмо још ни кренули да радимо. Он је захтеван пре свега према себи, а онда и према другима – рекла је Аница.

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/anicalazicofficial


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ČETIRI ŽENE I DVOJE DECE POVREĐENI U NESREĆI NA AUTO – PUTU NIŠ – PIROT: Kamion naleteo na auto dok je stajao u zaustavnoj traci

Četiri žene i dvoje dece povređeni su sinoć u saobraćajnoj nesreći na auto – putu …