Познату певачицу зверски претукао супруг – крвнички ударао шакама жену која је победила најтежу болест: Испливао стравичан видео запис

Пре неколико дана Босну и Херцеговину потресао је страшан инцидент у којем је познати музичар Адис Цигура брутално претукао своју супругу, певачицу Алдину Бајић. 

Према писању тамошњих медија, већ неко време су колале приче да њихов брак није у најбољем стању, а то се посебно приметило након што су почели да отказују заједничке наступе. 

Један власник клуба у Немачкој добио је поруку од Адисовог брата да је наступ одложен јер Алдина није била добро, док се Адис у том тренутку налазио у затвору у Зеници.

Ситуација је ескалирала када се појавио стравичан видео снимак, на којем се види како Алдина седи на каучу, а Адис од ње узима телефон, након чега је почиње брутално ударати шакама по глави. Потом је обара на под и наставља да је удара ногама, да би је на крају вукао по поду држећи је за косу.

Алдина се тренутно налази под лекарским надзором и прима јаке лекове због последица напада, при чему је наводно два сата била без свести. Извори наводе да је Адисова фрустрација делом потицала због њених кућних љубимаца, који су јој служили као терапија, али и због оптужби за неверство и пада популарности њиховог заједничког посла, иако за то није било основа.

Подсећамо, Алдина Бајић је прошла кроз многе животне борбе, укључујући тешку борбу с карциномом пре десетак година. Тренутно, Адису је забрањен прилаз Алдини, а након изласка из затвора чека га суђење и процес поделе имовине.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Budala, tužiću je" Lepa Lukić ekskluzivno za Kurir poslala oštru poruku Karleuši! Pevačica negirala intiman odnos sa Bakom Prase: To je glupost i budalaština

U današnjem izdanju emisije “Stars Specijal”, voditelji emisije Goran Jovanović, Ivan Kleut, Milica Stanimirović i Ivan Gajić …