Подршка Ромима, ЛГБТ+ популацији и националним мањинама: Зејна представила "Нову расу" и одлучила да изговори судбоносно "да"

Пред окупљеним медијима Зејна је истакла да је ово њена прва промоција, јер раније у исте и није веровала. 

Популарну певачицу дошли су да придрже многи припадници јавне сцене, али не  и изабраник о ком је широког осмеха проговодила пред камерама портала Србија Данас.

Спремна да изговори судбоносно “да”

Ушетавши у простор у пратњи ћерке Кјаре и једног од својих најбољих пријатеља испозирала је фотографима, па и открила да јој дечко тренутно није у земљи, али да ће га “драге воље прошетати у јавности уколико он то буде данас-сутра пожелео”. 

– Он човек уопште није у земљи, паметан (смех)… Он је од оних који кажу: “Како ти желиш, тако ћемо”, а ја тренутно мислим да му не треба сва та пажња. Његов живот није такав и он није неко ко то жели, није од момака који се забављају због популарности или не знам чега. Он је заиста један диван, нормалан, озбиљан човек и јако сам срећна са њим. Кад буде одлучио, ето, да се мало прошета, манекенише, ја сам за, океј – прокоментарисала је Зејна, додајући како њену наследницу познаје од девојчицине друге године. 

Zejna
Зејна / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Ми се знамо јако дуго – нагласила је певачица, која је изгледа спремна и да му изговори судбоносно “да”. 

– …Мислим да је крајње време да се можда и ја, ето, удам. Радимо на томе да то буде један комплетан догађај, какав и треба да буде; неће бити јавно, нећемо продавати фоторафије са венчања и то, али ће бити јако лепо и јако се радујем – истакла је популарна певачица.

Zejna
Зејна / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Нова раса

Иначе, Зејна Муркић јавности је представила свој пројекат “Нова раса”, који се састоји од три песме.

– Сви смо другачији, чак и ове моје три нове песме и три спота који су направљени као мини филм од десет минута су јединствени. Цео филм је подршка људима, а за мене су људи и ЛГБТ популација, Роми и било која друга национална мањина. То је прича о једнакости, а цео пројекат се зове „Нова раса”. За мене је нова раса једна људска раса. Све је то добра музика, али има поенту – својевремено је открила певачица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Sve vreme je ignorisala simptome: Nadala se da će bolovi proći, a onda se suočila sa opakim rakom

Mlada mama Lusi Traher (25) iznenada je otkrila da se iza njenih svakodnevnih bolova u …