Плаче и вришти на свој рођендан – Јована Јеремић није очекивала овакав расплет у пословном животу

Водитељка Јована Јеремић, позната по свом енергичном наступу и специфичном стилу вођења, данас, 25. октобра, обележила је свој 34. рођендан у студију јутарњег програма на Пинк телевизији. Иако је овај посебан дан започела радно, колеге и руководство телевизије припремили су јој емотивно изненађење које је одушевило водитељку и изазвало сузе радоснице.

Након завршетка емисије, Јована је на излазу дочекана тортом украшеном америчком заставом. Овај пажљиво осмишљен детаљ није био случајан – симболично је представио њену највећу животну жељу. Наиме, Јеремићева већ дуже време машта о одласку у Америку, што је и сама признала током овог изненађења.

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Инстаграм printscreen/RTV Пинк

„Не, не, нееее! Јао, Боже!“ – ускликнула је у тренутку када је видела торту. Очигледно дирнута пажњом својих колега, није успела да задржи сузе. Признала је да је управо путовање у Америку нешто што највише жели да оствари у наредном периоду.

Амбиције које превазилазе границе Србије

„Моја жеља је да одем у Америку и тамо направим резултат на светском нивоу“, изјавила је Јеремићева кроз сузе. Додала је да су њени професионални снови одувек били велики и да посао обавља целим срцем. „Ви сте ме сад скроз расплакали, јер је ово заиста једина жеља коју још нисам остварила.“ Овај тренутак показао је колико водитељка улаже емоција у све што ради и колико су њени циљеви амбициозни.

Јеремићева је позната по томе што се не боји изазова и неустрашиво гради свој медијски успех. Њена жеља да оствари светски успех у Америци представља природан наставак њеног професионалног развоја. Многи верују да ће, уз енергију и посвећеност коју улаже у сваки пројекат, Јована успети да оствари и овај сан.

Астролози јој предвиђају преокрет

Иначе, јована је поручила да Меланија не треба да се плаши Јоване

– Меланија нема чега да се плаши, не забављам се са ожењеним мушкарцима. Презирем љубавнице, швалерке… Девојке које су се на такве начине прошверцовале. Од толико слободних нисам спала да се забављам са заузетима. Имам свог изабраника, Драган је на првом месту и ту и остаје, а време ће показати да ли је он онај прави – испричала је водитељка.

rođendan Jovane Jeremić
рођендан Јоване Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Мени астролози кажу да ће се десити нека непредвиђена ситуација. Бојим се да не буде четврти атентат на Доналда Трампа или, не дај Боже, да му се нешто деси док сам ја у Америци. То би била мега сензација, не бих се вратила из Америке до 15. новембра – испричала је Јована и признала да би много волела кад би се у Лас Вегасу удала за Драгана.

– Може, прихватам све! Која жена не би пристала да се уда, нисам ја крива што ме воле фрајери и што ме мушкарци просе. До сада сам могла пет пута да се удам, није ми удаја приоритет, то ове мученице којима је то једини домет у животу. Мени је поента да живим фабулозно, док тако могу дотле и желим да живим – рекла је Јована у емисији “Сцена”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MAJKA SRPKINJA, ŽIVOT BEBE UGROŽEN, A OVO JE MOTIV SVEGA Evo šta je pronađeno u stanu bračnog para koji je oteo dete u Francuskoj: Ispred parkiran sumnjivi auto

Kevin D. (23) i Kristina N. (23), koja je navodno poreklom iz Srbije, nalaze se …