Пеја морао хитно на операцију – водитељ проговорио о агонији кроз коју је прошао

Водитељ Зоран Пејић Пеја прошле године је прошао кроз операцију срца током које му је уграђен бајпас. 

Овај здравствени проблем откривен је током рутинског лекарског прегледа, иако Пеја није имао никакве симптоме.

Zoran Pejić Peja
Зоран Пејић Пеја / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

У недавном интервјуу, Пеја је објаснио како је дошао до сазнања о свом стању. 

„Отишао сам на прегледе у једну приватну клинику, искључиво зато што су ми били спонзори емисије. Иначе нисам имао осећај да имам било каквих проблема, напротив, био сам одличног здравља. Међутим, пошто је то био систематски преглед, прошао сам кроз разне специјалисте и тако дошао до кардиолога. Докторка је све детаљно прегледала и озбиљно ми саопштила да морам на рендген. Када сам добио снимке, био сам шокиран! Од три крвна суда, два су била закрчена између 70 и 90 процената, а трећи 50 посто“, испричао је Пеја.

Након тога, одмах су заказали операцију. 

>Доктор је рекао да морам да заменим сва три крвна суда, тако да се сада, што се тога тиче, осећам као нов. Али морам да пазим на своје здравље и прилагодим начин живота“, додао је водитељ.

Пеја је такође истакао колико је важна подршка коју је добио током тешког периода, посебно од бившег супруга своје бивше партнерке, Злате Петровић, и њиховог сина. 

“Хасан и Мики Дудић су били уз мене све време, пре и после операције. Наша деца су одрасла заједно, а сина Микија гледам као свог. Ту нема разлике. Злата је уз мене, и сви знају да имамо сјајне односе. Не виђамо се често, свако води свој живот, али у оваквим ситуацијама, ту смо једни за друге. Заиста ми је драго због тога“, закључио је Зоран Пејић Пеја у разговору са домаћим медијима.

Zlata Petrović
Злата Петровић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Пожар у кући Зорице Брунцлик – ватрогасци и полиција на лицу места

Фолк певачица Зорица Брунцлик отворено је одувек говорила о тешком одрастању, а неретко се пред …