Певач "Звезда Гранда" брутално претучен у Београду – Никола се огласио и открио како се осећа

Током јучерашњег дана на друштвеним мрежама освануо је снимак насиља у Улици Милоша Зечевића на Звездари, где је један мушкарац претукао младића због паркирања. Нападнути младић, Никола Трифић је некадашњи учесник музичког такмичења “Звезде Гранда”.

Како се наводи на друштвеним мрежама, а што се види и на снимку, мушкарац је напао младића јер му је засметало то што је паркирао аутомобил испред његове зграде.

Насилник је све време вређао и псовао возаче и насртао на њих, а возачу је поцепао мајицу.

Певач Никола Трифић огласио се јавно овим поводом.

Objava Nikole Trifića
Објава Николе Трифића / Извор: Инстаграм pritscreen/official_trific038

– Поводом ситуације која ме је задесила претходног дана добио сам на хиљаде ваших порука и позива. Овом приликом желим да вам свима одговорим. Најпре, захвалан сам Богу што је моја самоконтрола победила и што сам успео да надјачам свој его и не закомпликујем дату ситуацију. Био сам свестан да би свака друга моја реакција, сем оне коју сам применио, била тотално непотребна у датом моменту. Човека који је био толико ментално слаб, вероватно исфрустриран и несрећан, нема потребе коментарисати. Његов поступак на чин који сам ја направио, а то је само и искључиво непрописно паркирање, тачније паркирање на његово паркинг место, говори само о себи. Свака моја даља реакција уследила је искључиво због моје безбедности, али и како бих зауставио даље насиље можда над неким другим. Хвала вам пуно свима на подршци – навео је Никола на друштвеној мрежи.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Шокирана сам, недавно сам их видела…" Сека Алексић занемела када је сазнала да је Сергеј Трифуновић пријавио супругу за насиље

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција …