Огласио се Гастозов најбољи пријатељ: "Анђела је скроз поквариила утисак"

Однос између Ненада Маринковића Гастоза и Анђеле Ђуричић постао је централна тема ријалити шоуа и свакодневно привлачи пажњу јавности. Њихова непредвидива динамика, проткана конфликтима и помирењима, често ескалира у ситуације које подстичу бројне реакције гледалаца. Најновији инцидент додатно је закомпликовао њихову причу – Анђела је, наводно из љубоморе, покушала да манипулише ситуацијом како би Гастоз завршио у изолацији са Еном Чолић. Тиме је желела да тестира каква осећања Гастоз гаји према другој учесници и сазна шта се заиста дешава између њих двоје.

У покушају да се расветли овај заплет, контактирали су Гастозовог блиског пријатеља Тозлу, који је изнео своје мишљење о Анђелином потезу и целокупној ситуацији. Његово виђење, као и даљи развој односа у ријалитију, могли би значајно утицати на имиџ обе стране у очима публике.

Да ли очекујеш ускоро улазак Анђеле и њега у везу?

– Не знам, искрено, били су ми баш симпатични на почетку. Међутим, сад ми је Анђела покварила утисак са овим тестом. Врло је свеже, тако да он и даље може да каже з*јеби. Не осуђујем то, јер то је као да купиш нови ауто. Покварио јој се стари мењач (веза) и сад има нови мењач, који испробава, да види колико може. Глупо је само очекивати да ће нова веза имати исти исход – завршио је он.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

⁠Да ли сматраш да постоји нешто између Ене и њега, као што Анђела сумња?

– Он и ја знамо Ену баш дуго и били су другари увек. Нисам сигуран да има нека осећања према њој, јер би нешто радио и напољу. Судећи по ономе што је радио напољу, мислим да нема никаквих симпатија – рекао је он.

⁠Данас је већ спустио лопту и провео је доста времена са Анђелом. Да ли мислиш да су одлепили једно за другим и да прелазе преко свега?

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Знајући Галета, он је слободњак, али тамо су спефицични услови. Генерално, он је неко ко се заљубљује и воли да одлепи за партнерком. Иако га добро знам, немам идеју шта ће тамо да му се деси, јер је непредвидљив. Можете да очекујете неочекивано од њега – казао је Тозла.

Извор: Пинк – Ива Стаменкови, Н.П.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

GASTOZ 2 MESECA PROVEO U TAJLANDSKOM ZATVORU, A U KUĆU MU UPADALA POLICIJA ZBOG DROGE! Njegov prijatelj otkrio detalje, a cimer optužio: Uzimao belo od mafije!

Nenad Marinković Gastoz trenutno boravi u rijalitiju “Elita” gde pokušava da osvoji Anđelu Đuričić. Pred …