Огласила се девојка преминулог певача – њене речи кидају душу док га зове својим анђелом

Кејт Касиди, девојка покојног превача Лијама Пејна, одлучила је да прекине ћутање и подели своју тугу са јавношћу путем друштвених мрежа. 

Након што је вест о смрти некадашње звезде Оне Дирецтиона потресла цео свет, Кејт се огласила емотивном поруком која открива дубину њеног бола.

У својој емотивној објави, инфлуенсерка је признала да је “потпуно погубљена” и да јој се протеклих дана чинило као да “ништа није стварно”. Својим пратиоцима се захвалила на подршци, истичући колико јој значе “све лепе речи и љубав која јој је упућена” у овом тешком периоду.

Кејт је замолила за разумевање и приватност, изражавајући потребу да се са губитком суочи у миру. “Тражим и молим вас да будете увиђајни и да ми дате простор да се изборим са овим насамо,” написала је у свом потресном обраћању, док су њене речи одражавале тежину бола који је прати сваког тренутка. Током две године заједничке везе, Кејт и Лијам су били блиски и делили заједничке успомене. Њена порука на Инстаграму брзо је изазвала реакције и саосећање међу бројним фановима и пријатељима који су пружали речи подршке.

Свој емотивни опроштај од Лијама закључила је најдирљивијим речима: “Лијаме, мој анђеле. Ти си све. Желим да знаш да сам те волела безусловно и потпуно. Наставићу да те волим до краја живота. Волим те, Лијаме.” Њена болна исповест осликава колико јој је певач значио и колико ће његово одсуство заувек остати рана у њеном срцу.

Према прелиминарним подацима обдукцијског извештаја, Лијам је преминуо услед вишеструких повреда и крварења након пада са балкона хотела. Ова трагична смрт потресла је његове најближе и обожаваоце широм света, остављајући болну празнину у животима оних који су га познавали и волели.

Подсетимо, Кејт је два дана пре трагедије на ТикТоку објавила да се враћа за САД јер мора да иде кући као и да је купила јастук за путовање јер је један оставила Лијаму Пејну, који је на друштвеним мрежама рекао у шали да је “Кејт лузерка јер је отишла кући”. Она није могла ни да наслути да је Лајама тада последњи пут видела.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Publika se polako seli sa Sajma knjiga u knjižare i sajber svet" Kecmanović za Kurir: Ne bi bez njega propao svet, ali ne bi bilo ovog druženja

Pisac Vladimir Kecmanović napravio je potpuni zaokret u karijeri i nedavno je objavio zbirku pesama …