Огласила се Анина сестра близнакиња и извређала зета Стефана: "Он је блам, тек сад је показао право лице"

Током данашње поделе буџета, ситуација је ескалирала када је Лука Вујовић изазвао тензије својим коментаром о вези Ане и Стефана Корде. Лука је изразио мишљење да Стефан није адекватан партнер за Ану, што је изазвало бес код Корде. У налету фрустрације, Стефан је реаговао импулзивно, бацајући тањире по кући, чиме је изазвао додатне несугласице међу укућанима.

Осим унутар куће, овај инцидент је изазвао реакције и ван ријалитија. Анина сестра Ивана одмах је реаговала путем друштвених мрежа. На свом Инстаграм профилу објавила је фотографију на којој су Ана и Стефан, али је преко Стефановог лица ставила симболичан знак „X“. Овим потезом дала је јасну поруку да не одобрава њихову везу и да је против њиховог односа.

Она се огласила и открила своје мишљење.

– Искрено да кажем онакво понашање не подржавам, он је очигледно хтео само да уђе у Елиту, али није свестан да он себе канали. Ани је ово блам, што се он тако понаша, она тек сада види његово право лице. Стефан је утицао да Ана и он уђу заједно у Елиту, али мислим да он тек сада показује своје право лице, и не схвата да се са тиме само канали, а самим тим и Ану. – рекла је Ивана па додала:

Ana i Ivana
Ана и Ивана / Извор: Инстаграм printscreen/ivana.nikoliccc92

– Ја подржавам своју сестру у свему, али његово овакво понашање не подржавам. Видим да Ана размишља о свему, она њега воли, али ако се деси раскид, ми нећемо бити шокирани ако одлучи да раскине, јер ни она не воли такво понашње. Морам да кажем да се његови родитељи диве Ани како га она смири, али не може ни она више. Ја да сам тамо ја бих му очитала лекцију, тако не може да се понаша.

Извор: Pink.rs – Н. Б.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Suđenje Pi Didiju zakazano za 5. maj 2025. godine: Evo gde će reper biti do tada!

Šon Didi Kombs poznatiji kao Pi Didi pre nekoliko dana se prvi put pojavio pred …