Ово је једно од највећих изненађења на суђењу Цеце и Карлеуше – певачице стале једна уз другу…

Сукоб између Јелене Карлеуше и Светлане Ражнатовић Цеце траје већ годинама, а познато је да су једна против друге поднеле и неколико тужби, те се сада срећу само на суду. 

Певачице покушавају да избегну сусрет у судници кад год могу, међутим, када се појаве тензија се може “сећи ножем”. Оно што привлачи посебну пажњу када Цеца и Јеца стану једна уз другу јесте велика разлика у висини на коју можда и не бисте обратили пажњу када их видите одвојено. 

И Јелена и Цеца важе за веома атрактивне даме, са истанчаним укусом за моду, а обе посвећују велику пажњу свом изгледу. Неретко их виђамо у штиклама, без којих је Карлеуша висока чак 180 цм, док се Цеца може похвалити висином од 173 цм, иако због дугих и витких ногу делује знатно више. 

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас

Богати шеик учинио посебну ствар због Цеце

Богати Арапин из Дубаија се одушевио када је сазнао да ће Светлана Цеца Ражнатовић наступати у том граду 15. новембра. Он је два месеца пред наступ закупио централни сепаре како би био испред бине.

Како наводе извор који је близак организаторима овог концерта, милионер није питао за цену и био је спреман да плати колико год треба да би обезбедио себи ту позицију на концерту.

ceca-ražnatović
цеца-ражнатовић / Извор: Србија Данас

– Чим су карте биле пуштене у продају, међу првима су људи из шеиковог протокола дошли по улазнице. Објаснили су да њихов шеф жели ВИП сепаре који се налази испред саме бине, како би уживао и у песми, али и у погледу на жену којом је очаран – испричао је добро обавештени извор и додао да је и сам био изненађен тиме што арапски држављани слушају нашу музику и што уопште знају српске певаче.

– Рекли су нам да је шеик већ имао прилике да чује Цецу, али нису знали да ли ју је слушао уживо или му је неко пуштао њене песме, спотове… Рекао им је и да би волео да је лично упозна, те да јој каже колико му се допада. Купили су 10 карата и платили су сепаре два месеца пре самог концерта. Не сумњамо да броје дане до Цециног доласка у Дубаи – рекао је извор за “Информер“.

Интересовање за наступ Ражнатовићеве у Емиратима је на високом нивоу, што је навело организаторе да повећају капацитете клуба. Све карте су биле распродате месец и по дана пре концерта, па су организатори додатно проширили простор.

– Очекивали смо добар одзив, али ипак не у толикој мери. Очигледно Цеца није само највећа балканска звезда већ је звезда у целом свету, па и у Емиратима. У Дубаију има пуно наших људи из свих бивших југословенских република и сви они с нестрпљењем ишчекују 15. новембар како би уживали у многобројним Цециним хитовима. Али не само они. Многи ће у Дубаи доћи туристички, а свој одмор планирају баш у време њеног концерта, како би могли да дођу. Добио сам доста позива и резервација из Србије, Црне Горе, Хрватске, али и из Швајцарске, Аустрије па чак и из Америке – рекли су из организације.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ĆE POBEĆI SA "FARME"?! Blizak prijatelj ispričao nepoznate detalje o njemu, a onda raskrinkana i Jelena Golubović: Verujem da ona čeka da…

Kristijan Golubović i Jelena Golubović jedni su od glavnih aktera na “Farmi“. Na ovu temu …