Ни монах, ни певач – ово је право занимање Милана Станковића, изненадиће вас

Милан Станковић постао је познат након што је учествовао у музичком такмичењу “Звезде Гранда” 2007. године, где је освојио публику својом харизмом и талентом.

С обзиром на то да у последње време паузира када је у питању естрадна каријере због, како пишу домаћи медији, посвећености хришћанству, редовно се поставља питање како зарађује пошто не пева. 

Milan Stanković
Милан Станковић / Извор: АТА images/Antonio Ахел

 Милан Станковић развио је бизнис са камионима у Чикагу, који му је тренутно главни извор прихода.

– Милан је још у марту прошле године отворио компанију за транспорт у Америци. Имао је само један камион кад је започео посао у Чикагу, а сада их има већ десетак. Фирма му лепо напредује, а и запослени су веома задовољни – причао је пре неколико месеци извор близак певачу за “Републику”.

Рада тврди да њихова веза траје

Рада Манојловић је недавно гостовала код Цеце Ражнатовић у њеној емсијији Цеца show, том приликом је проговорила о односу са Миланом.

– “Наша веза и даље траје, као пријатељска. То је реткост, али постоји. Милан ми је друг, он је одлично сада, нашао је свој мир и спокој, повукао се са естраде и ја га разумем”, рекла је Рада.

Певачица је са фолк дивом разговарала о свему што је прошла на почетку каријере, када је и упловила у везу која је била медијски изузетно испраћена.

“Прошли смо голготу. Нисмо били своје газде, били смо у организацији која те није питала да ли си јео или спавао. Живели смо у комбију и радили по два, три концерта дневно. Ту смо се ми заправо и спанђали, имали смо 20 година. Наша љубав је проистекла из тог мукотрпног рада и дружења, зато смо и остали пријатељи”, испричала је Рада.

Певачица је такође поменула да је Милан тражио да не говори о њему у јавности, али да она то често ради јер има само лепе речи за њега.

“Мени је Милан забранио да причам о њему, не знам само зашто јер увек најлепше причам о њему. Каже ми вечито ‘докле ћеш више да причаш, ја ћутим,'” додала је Манојловићева уз осмех.

Rada Manojlović, Milan Stanković
Рада Манојловић, Милан Станковић / Извор: Youtube printscreen/Rada Манојловиц


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Пљунуо јој на част и достојанство – откривено ко плаћа Анели кућу у Дубровнику, и са ким је била

Анели Ахмић је већ недељама уназад у рату са многима у Белој кући, а међу …