Није прошло много од раскида, а МЦ Стојан заблистао покрај младе: Он у елегантном оделу, а она под велом – нови моменти у животу репера

Певачица Зорана Мићановић и репер МЦ Стојан не тако давно ставили су тачку на романсу која је према многима била осуђена на пропаст, највише због велике разлике у годинама. Међутим, брзо је свако кренуо својим путем, вредно радећи на музичком пољу које је изгледа обомо сада приоритет у животу.

Они су се недавно сусрели први пут у Црној Гори након бурног раскида, а спојио их је заједнички наступ. Ово је њихов први сусрет, али и први интервју након свега што се издешавало.

МЦ Стојан је сада на свом Инстаграму објавио форографију која је многе заинтригирала. Он је форографисао себе и девојку чији идентитет није познат и то у лифту. МЦ Стојан је на себи имао елегантно одело, а девојка је била прекривена велом, па се многи питају да ли је реч о  новим моментима у реперовом животу или је само припрема за неки пословни пројекат и снимање спота? 

 Репер доживео велику непријатност на Кипру

Репер МЦ Стојан доживео је велику непријатност на аеродрому на Кипру о чему је обавестио јавност путем свог Инстаграм профила.

Репер је до детаља објаснио шта се догодило и због чега су му забранили да се укрца на лет за Београд где је имао заказан наступ. Истакао је како је увређен и да је под великим стресом. 

MC-stojan
МЦ-стојан / Извор: Србија Данас

– Летим преко 20 година и никада нисам доживео да ме не пусте у авион, јер углавном седи на гејту и чекам да уђем међу задњима. Долазим да уђем у авион и каже ми госпођа да сам закаснио, а у ствари су продали превише карата. После краће расправе и убеђивања, уз стрес и понижење које су ми приредили на аеродрому у Ларнаци су ме на крају пустили у авион. Врло лако сам могао да не полетим за Београд, а имам наступ. Све сам снимио и тужићу компанију – написао је видно узрујан репер, а онда додао:

MC-stojan
МЦ-стојан / Извор: Србија Данас

– Свака част дивним стјуардесама, али мене не занима ваших 600 евра, нити тапкање и препродаја карата испред улаза у авион. Иначе, једном човеку је позлило испред мене, па сам се и ја задесио ту и заједно са људима великог срца, као и особљем авиона одмах прискочили у помоћ. Човек се повратио у живот, хвала Богу на томе и то је данас најбитније – закључио је Стојан у својој објави на сторију.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Милици је сигурно тешко, али беба ће све излечити" Ева Рас раставила Терзу на комаде, а она се обратила Величковићевој

У новом издању емисије ”Питам за друга” водитељка Анастасија Буђић угостила је глумицу Еву Рас. …