"Нисам ни за емисије, ни за наступе, немам 100 евра у џепу" Рада отворила душу, па открила са каквим се све проблемима суочавала

Једна од певачица са најбољим вокалом, Рада Манојловић, позната је по свом бритком језику и храбрости да чак и најинтимније детаље из свог живота изнесе у јавност. 

Певачица је недавно проговорила о проблему са којим се дуго борила. Наиме, Рада се пре пар година нашла у депресији због чега се у једном периоду повукла из јавности. Она се тада нашла и у тешкој финансијској ситуацији, а како је и сама истакла, није имала ни 100 евра у новчанику.

-Имала сам озбиљне психолошке ломове крајем 2021. године, када ми се у року од месец дана завршила посовна сарадња дуга 16 година и емотивна веза дуга 6 година. Било је и још милијарду других проблема, и премишљања у вези са песмама где и као почети у том тренутку. А не да си на нули, свакаквој – рекла је Рада за Гранд.

Rada Manojlović
Рада Манојловић

Мнаојловићева је открила и да се у том периоду јако лоше осећала, и да јој је недостајало да је неко мотивише. 

-Не могу да кажем да нисам имала вољу за животом, али сам упадала у неко стање где сам јако хтела да преспавам цео дан. Само да нисам будна. И таква сам била два месеца, али сам имала сестру која ми је рекла: „Знаш шта, Радмила, ти не можеш више да спаваш“. Јер знате какав је то живот да ти легнеш у подне и пробудиш се увече у девет. Нисам ни за емисије, ни за наступе. На све сам ишла са неком муком и тескобом, уплашена од људи. Стање је било катастрофално, сви ме питају кад ће нове песме а ја немам 100 евра у џепу – испричала је Рада.

Rada Manojlović
Рада Манојловић / Извор: АТА images

На сву срећу, овај тежак период сада је давна прошлост, а певачица се недавно похвалила и новим песмама које су брзо постале омиљене међу њеном публиком. Међутим, то није све. Она, за разлику од тешког периода када је била сама, сада може да се похвали и новим дечком са којим ужива. 

– Овај албум је резултат заједничког труда и љубави, и надам се да ће свака песма на њему пронаћи пут до ваших срца. Хвала свима, уживајте у музици – емотивно је изјавила Рада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Od 9. oktobra stiže nam retrogradni Jupiter u Blizancima: Dolazi period preispitivanja, neke veze će biti prekinute zauvek

Devetog oktobra Jupiter postaje retrogradan označavajući početak perioda preorijentacije i refleksije. Jupiter će biti u …