Нико од колега не жели да дође у Арену на концерт Тање Савић: "Ја сам их звала, али нису се одазвали"

Певачица Тања Савић открила је у каквим је односима са колегама са којима се такмичила у “Звездама Гранда”, а како је рекла, осмим Банета Мојићевића, нико од њих није желео да дође на њен концерт, укључујући и Славицу Ћуктераш, са којом је имала свађу која се и данас препричава.

Tanja Savić
Тања Савић / Извор: Србија Данас

– Ја сам их звала, али се нису одазвали. Одазвао се једино Бане Мојићевић, тако да од њега очекујем да ће доћи, а вероватно ће и певати на мом концерту. А ови остали не, нису хтели да дођу – рекла је Тања, а на питања због чега мисли да су колеге донеле ту одлуку одговорила је:

Tanja Savić
Тања Савић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Па нису хтели. Они су се изјаснили да… Мислим за Стевана, он се нешто изјаснио хоћу-нећу, откуд знам. Али није нешто толико потенцирао да ће да долази. Није ми јасно што. С тим што се не чујемо неко време, вероватно су се и они мало удаљили. Сви смо се ми удаљили, не дружимо се више и све је можда због тога. Али опет, моје је било да позовем, па сад они ако хоће – казала је за “Гранд”.

Иначе си у коректним односима са колегама из такмичења?

-С тим што се не чујемо неко време, вероватно су се и они мало удаљили. Сви смо се ми удаљили, не дружимо се више и све је можда због тога. Али опет, моје је било да позовем, па сад они ако хоће – рекла је.

Tanja Savić
Тања Савић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Да ли ти фале та нека дружења каква су постајала међу вама пре много година?

-Мени недостају и баш бих волела да смо сви блиски, не причам само за моју генерацију већ уопште за људе са естраде. Пре сам се више дружила са више њих, а сад буквално ни са ким – признала Тања.

Шта је томе разлог, имаш ли ти неко објашњење?

– Не знам да али сам се ја променила па ми више неки људи не пријају. Сада ако могу да набројим пријатеље на прсте једне руке, ето то је то- признала је Тања.

Извор: Гранд– А. Дачић 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

UDALA SE DEVOJKA SA KRILIMA Napravila veliku svadbu – mlada IGRA NA STOLICAMA, trubači je opkolili (VIDEO)

Zabava Udala se Devojka sa krilima Dejana Bačko, mlada igra na stolicama, trubači je opkolili …