"Нико више у Бога не верује…" Син Драгане Мирковић потресен, након развода родитеља Марко се овим поводом огласио први и једини пут

Син фолк диве Драгане Мирковић, Марко Бијелић, највећа је подршка својој мајци, заједно са сестром Мануелом. Будући да Марко није претерано активан на мрежама, свака његова објава привуче много пажње. 

Драганина деца из брака са бизнисменом Тонијем Бијелићем су већ одавно почела да живе самостално, а након што су њихови родитељи одлучили да се разведу, Марко и Мануела су се вратили да живе са мајком у дворцу који породица поседује у Аустрији. 

Марко је сада изненадио, када је на Инстаграму објавио да би могло да дође до његовог пресељења за Београд. Он је одговарао на питања Инстаграм пратилаца и том приликом поручио да је у Аустрији живот све мање по његовом укусу.

objava Marka Bijelića
објава Марка Бијелића / Извор: Инстаграм printscreen

– Ако Аустрија настави овим путем, долазим ускоро – написао је Бијелић одговор на питање да ли би живео у Београду, а онда открио шта му се не допада у Аустрији.

– Губе се праве вредности. У овој држави нико више не верује у Бога. Девојке се угледају на “OnlyFans” моделе и инфлуенсерке, а мушкарци не знају шта значи бити мушкарац – написао је Бијелић.

objava Marka Bijelića
објава Марка Бијелића / Извор: Инстаграм printscreen

Деца Драгане Мирковић се не експонирају јавно

Иако су им родитељи у Србији, а и шире, изузетно познати, Марко и Мануела Бијелић никада нису желели да се експонирају у домаћој јавности и медијима. Драгана је једном приликом о томе и говорила, истичући да цени и поштује жеље своје деце. 

– Њихова је одлука да се не експонирају медијски. То је мало и зачуђујуће јер обично клинци у тинејџерском добу пожеле да буду виђени, пожеле да буду битни. То је, ваљда, негде природно. Међутим, они не. Е сад, да ли је то негде моја кривица, условно речено… Ја сам пресрећна што се не експонирају, што су тако одлучили. Мени је увек било довољно да је ту само једно познато име, моје. Још деца? Нека хвала! Моја је кривица јер су то одлучили јер су ме једино видели уплакану у животу када сам плакала због лажи неке која је објављена јавно. Требало је то да сакријем од њих, али сам ја преискрена! Нисам ништа желела да кријем од њих – казала је Драгана једном приликом о деци.

Dragana Mirković
Драгана Мирковић / Извор: Србија Данас

И Марко и Мануела васпитани су да буду скромни, поштени и искрени, а оно што мало ко зна јесте да је млади Бијелић вредан студент пун амбиција.

– Марко је завршио академију, сада студира економско право, а Мануела бира између два факултета, била јој је матура… Одлични су ученици, никад нисам имала проблем са њима. Ја сам благословена што се тиче њих. Мене су усрећили бескрајно – испричала је Драгана била у емисији “Амиџи шоу”.

Marko Bijelić
Марко Бијелић / Извор: Инстаграм printscreen/marko_vnm


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Velike promene za penzionere: Sindikat traži da država poveća prosečne penzije, ali to nije sve

Zbog opšteg položaja penzionera u Srbiji iz Udruženja sindikata penzionera najavili su formulisanje nekoliko predloga …